Еміль Ібрагімов: Хотілось би розміняти 10 секунд не лише за ручним часом (відео)

0

Рекордсмен України в естафеті 4х100 м та Буковини на спринтерських дистанціях Еміль Ібрагімов поділився враженнями від переможного і рекордного виступу на Кубку України 2016 та найближчими планами.

 

Прес-конференція відбулась 30.05.16 у конференц-залі готелю «Буковина». Крім Еміля Ібрагімова,160530-pres-hotel-Bukovyna-sportbuk.com (4)-Ibragimov-copy на запитання журналістів відповідали зірковий бігун і заступник голови обласної федерації легкої атлетики Іван Гешко та директор готелю «Буковина» (офіційний партнер Ібрагімова) Андрій Брязкало.

Нагадаємо, на Кубку України з легкої атлетики 2016 у Кіровограді рекордсмен країни в естафеті 4х100 м Еміль Ібрагімов тричі покращив свої ж рекорди на дистанціях 100 і 200 м.

З 2 червня вихованець Геннадія Слюсарєва та олімпійського чемпіона Віктора Бризгіна має перебувати на навчально-тренувальному зборі у столиці, а 8 червня команда вилітає до Туреччини, де спробують зачепитися за результат-перепустку на Олімпійські ігри в естафеті 4х100 м, плюс Еміль зазначив, що спробує виконати норматив для участі у чемпіонаті Європи 2016 на 200-метрівці. Щодо результату 10,0 за ручним часом, який він нещодавно показав у Чернівцях, і можливого прагнення розміняти «магічних 10 секунд», Еміль зауважив, що пробігти 100 м за 10,0, звісно, було приємно, але хотілось би з часом показати 10,00 за ручним часом, або 9,99 – це було б взагалі чудово.

До слова, Еміль Ібрагімов примудряється (або змушений, з огляду на скромну підтримку спорту в Україні) поєднувати професійну кар’єру в спорті з роботою на посаді керівника фізвиховання у медичному коледжі БДМУ. Навіть на прес-конференцію від «примчав» з роботи. Звісно, було б краще, якби спортсмени рівня кандидатів до олімпійської збірної мали достатню фінансову підтримку саме за спортивну діяльність…

Іван Гешко також розповів про успіхи інших потенційних олімпійців-2016 на Кубку України та відповідав на запитання про підтримку спортсменів в Україні, а також про квартирні перспективи для олімпійців.

Приємно, що невеличку підтримку Еміль Ібрагімов має від спортклубу «Гешко» і партнера готелю «Буковина». Якраз цього дня директор готелю «Андрій Брязкало» передав передбачені контрактом винагороди за останні успішні виступи та щомісячну «стипендію».

SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Еміль Ібрагімов на прес-конференції 30.05.16

***

***

Перемоги і рекорди буковинців на Кубку України з легкої атлетики 2016

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.