У Чернівцях офіційно відкрили «Sport Life» з басейнами (відео, фото)

0

У суботу, 9.04.16, офіційно відкрили найбільший у Чернівцях фітнес-клуб американського формату «Sport Life», який називають кращим у Західній Україні.

 

У відкритті нового спортивно-оздоровчого закладу, який розташований за ТЦ «Майдан» (вул. Героїв Майдану) взяли участь Чернівецький міський голова 160409-Sport-life-Kar-sportbuk.com (38)Олексій Каспрук, керуючий місцевого підрозділу компанії «Град-Інвест», директор ТЦ «Майдан» Володимир Руснак, керуючий партнер групи компаній «Sport Life» Максим Зарецький. Серед почесних гостей був і мер Івано-Франківська Руслан Марцінків (у сусідньому обласному центрі теж планують побудувати подібний комплекс).

«Нам приємно, що лідер фітнес-індустрії України компанія «Sport Life» та інвестиційна компанія «Град Інвест» реалізовують цей потужний проект у Чернівцях. Це надзвичайно важлива інвестиція в розвиток спортивної інфраструктури міста, скористатися якою щороку зможуть десятки тисяч чернівчан. Сподіваюся, що поява цього об’єкту дасть суттєвий поштовх пожвавленню спортивного життя у місті, підвищенню його спортивного потенціалу, і ми зможемо разом втілити в життя багато соціальних програм із пропагування цінностей здорового способу життя, активного відпочинку, особливо залучення до занять спортом дітей та молоді», – зазначив мер Чернівців Олексій Каспрук.

У день відкриття на майданчику (стоянці) перед ТЦ «Майдан» відбулося багато цікавих конкурсів, розважальна програма спортивно-оздоровчого спрямування. Зокрема, гарно доповнили спортивне свято представники ФСК «Буковина» та партнерів клубу – ТМ «Обнова Єврошоп» і ТОВ «ГріКо». . Біля «футбольної локації» діткам (і не лише) роздавали смачні презенти, всі охочі мали можливість фотографуватися і безкоштовно отримати на місці фото (у т.ч. з присутніми футболістами «Буковини», моделями з агенції «ШоуТайм» та запрошеним зірковим каратистом – переможцем та призером світових змагань Валерієм Чоботарем, який щойно повернувся з-за океану, де виборов на USA Open 2 місце у вазі до 84 кг та 3 місце у відкритій категорії).

На честь відкриття спорткомплексу «Sport Life», ФСК «Буковина» і ТМ «ObnovaEuroshop» провели веселі спортивні конкурси для всіх охочих, у рамках яких розіграли багато квитків на завтрашній поєдинок чернівецької команди проти ФК «Нікополь-НПГУ» (початок – о 16:00) та декілька сертифікатів на суму 3000 грн. (!) на придбання одягу та взуття у магазинах ТМ «ObnovaEuroshop».

У футбольному конкурсі переможцем став учень 5-А класу ЗОШ №6 Олександр Воложанін (26.05.2005 р.н.). А у баскетбольному після того, як суперфіналісти не змогли з першої спроби визначити найвлучнішого, організатори вирішили нагородити сертифікатами від ТМ ТМ «ObnovaEuroshop» обох героїв змагань. Тож по 3000 грн. на покупки отримали учень ліцею №4 Віталій Кокіс (18.01.2004 р.н.) та першокурсник професійно-технічного ліцею №4 Іван Абдулаєв (10.08.2000 р.н.). Треба було бачити очі щасливих володарів призових сертифікатів!

Ближче до вечора представники фітнес-клубу «Sport Life» провели екскурсію новим спорткомплексом для журналістів та VIP-гостей, а потім почали запускати в середину і інших охочих ознайомитися і оцінити новий спортивно-оздоровчий заклад.

До нового комплексу входять 3 басейни – спортивний (25 м, 6 доріжок), дитячий та басейн для грудничкового плавання, перша унікальна дитяча фітнес-академія, тренажерний зал із силовими тренажерами і зоною вільних ваг, PREMIUM тренажерний зал, кардіотеатр, універсальні студії для групових програм, сайклу (велоденс), PREMIUM студія. Дитяча фітнес-академія пропонує розвиваючі і навчальні програми, танці, плавання, аквафітнес, дитячий фітнес. До послуг відвідувачів клубу є банний комплекс з лазнею, римською парною, фінською сауною, салон краси, масажні кабінети, солярій, енерджі-бар, лаундж-бар.

Увінчалась святкова програма концертною програмою за участю груп «F.L.I.R.T» та «Друга Ріка».

Інформація буде доповнена.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (конкурси):

Розважальна програма у рамках відкриття нового фітнес-клубу Sport Life у Чернівцях 9.04.16

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (Sport Life):

Відкриття нового фітнес-клубу Sport Life у Чернівцях 9.04.16

***

***

***

Цього тижня відкриють сучасний спорткомплекс у Чернівцях

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.