Баскетбол: У топ-4 І ліги 2015/16 чернівчани програли лише майбутнім чемпіонам

0

Уперше БК «Чернівці-Буковина-Starlife» увійшов до числа призерів першолігової першості України з баскетболу, фінальна частина якої завершилась 24.04.16 в Івано-Франківську.

 

До фінальної топ-4 чернівчани, нагадаємо, увійшли з другого місця у підгрупі, яка змагалась у 160424-basket-I-liga-Frankivsk-Chernivtsi-sportbuk.com (1)Житомирі (разом з житомирянами).

Вже у фінальних «розборках» в Івано-Франківську БК «Чернівці-Буковина-Starlife» у півфіналі поступився господарям – «ВАМ-Буд» (вони виграли іншу півфінальну підгрупу). В іншому півфіналі БК «ДіДіБао» (Кам’янець-Подільський) обіграв Бк «Житомир».

Таким чином, чернівчани у матчі за 3 місце зійшлися з житомирськими кривдниками. І підопічні В’ячеслава Гавлюка та Дмитра Супровича реваншувалися за поразку в Житомирі, здобувши перемогу, яка стала для нас «бронзовою».

У фіналі «ВАМ-Буд» взяв гору над «ДіДіБао».

Для БК «Чернівці-Буковина-Starlife» це перший комплект нагород у І лізі. А у фінальній топ-4 чернівецька команда з 2009 р. виступила втретє. Весь цей час з командою працюють В’ячеслав Гавлюк та Дмитро Супрович.

«Дякую хлопцям за сезон, вболівальникам і тим, хто допомагав фінансово та морально. План по виходу у фінал виконали. А нагороди – це вже додатковий «бонус», який хлопцям вдалося вибороли. Грали топ-4 лише з одним «легіонером». По іграх з «ВАМ-Буд» у нас 3:2 на нашу користь. Проте програвати прикро навіть майбутнім чемпіонам. Якби були всі наші «легіонери», ще питання, як би ми зіграли. Ще раз дякую хлопцям та всім причетним за медальний сезон!», – так прокоментував SportBuk.com бронзовий успіх БК «Чернівці-Буковина-Starlife» В’ячеслав Гавлюк.

SportBuk.com

***

Баскетбол: У топ-4 І ліги 2015/16 – Чернівці, І-Франківськ, Житомир і К-Подільський

***

БК «Чернівці» виграв і другий матч у півфіналі І ліги 2015/16

***

БК «Чернівці» розпочав півфінальний етап у І лізі 2015/16 з перемоги над лідером

***

Баскет: Місцеві баталії та феноменальне завершення кар’єри Кобі Брайанта (відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.