Волейбол: обласна ДЮСШ приймає міжобласний турнір 2016 серед дівчат

0

У неділю, 13.03.16, в обласній ДЮСШ відбудуться вирішальні поєдинки міжобласних змагань з волейболу серед дівчат, в яких представлені 5 областей.

 

Крім двох місцевих команд (вихованки Людмили Накоскіної), у відкритій першості Чернівецької 160228-voley-W-3m-CNU-ODUSC-YM-sportbuk.com (61)-Sinchuk-Maryana-ОДЮСШ 2016 р. з волейболу серед дівчат беруть участь команди спортивного ліцею-інтернату м. Біла Церква (Київська обл.), Волинської ОДЮСШ, Мукачівської ДЮСШ (Закарпаття) та Івано-Франківської ДЮСШ.

На першому етапі команди грали за коловою системою (до двох виграних партій). Тут вдаліше виступили перша команда Чернівецької ОДЮСШ та гості з Івано-Франківська, які виграли по 4 з 5-ти матчів. Але різниця партій виявилась кращою у франківської команди (8-2), яка вийшла з першого місця, попри поразку від чернівчанок. У нашої першої команди різниця партій 8-3. По 3 з 5-ти поєдинків виграли дівчата з Луцька та Білої Церкви. Волинянки розташувались вище теж завдяки додатковим показникам. Хоча це не так вже й важливо, адже, за регламентом, перші чотири команди у півфіналі будуть розподілені по парах сліпим жеребом.

У неділю півфінальна стадія розпочнеться о 10:00. Після півфіналів відбудуться матчі за 3 і 1 місця.

За словами Івана Васкана, дівчата демонструють волейбол доволі пристойного рівня.

Зауважимо також, що у складі команди білоцерківського ліцею виступають і декілька чернівчанок.

Адреса ОДЮСШ – вул. Небесної сотні, 6. Приходьте вболівати!

SportBuk.com

Leave A Reply

Your email address will not be published.