Волейбол: «Колос-Роднічок» у 1 турі топ-4 вищої ліги відіграв 7 матч-болів! (відео)

0

У першому матчі 1 туру фінальної четвірки чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд вищої ліги 2015/16, який гостює у Хмельницькому, новоселицький «Колос-Роднічок» зумів у третій партії відіграти сім матч-болів!

 

У стартовому поєдинку топ-4 11.03.16 «Колос-Роднічок», який посів на першому етапі 2 місце після160311-Rodnichok-Bahmut-2-sportbuk.com «Новатора» у групі А, зустрівся з другою командою групи Б – «Бахмут» (Артемівськ, місто обласного значення Донецької обл.), яка на першому етапі виграла один з трьох матчів у ВК «Локомотив ХДВУФК №1» (Харків).

До Хмельницького підтримати «Колос-Роднічок» прибула немала група вболівальників з Буковини (переважно з Новоселиці і району). Проте активної підтримки, на жаль, не дуже чути було. «Завелися» лише в кінцівці третьої партії, коли нашим волейболістам вдалось відіграти 7 (!) матч-болів.

Взагалі-то буковинці мали би виграти і першу партію, в кінцівці якої вели, зокрема, 23:21. У другій партії гра явно не йшла, а в третій – катастрофічно… По ходу наша команда програвала 13 (!) очок. Але ближче до кінця партії підтягнулись до суперників. А після 17:24 гравцям ВК «Колос-Роднічок» вдалось створити маленьке диво – відіграти сім матч-болів! Є припущення, що це може бути рекордом для вищої ліги або, можливо, і всіх національних змагань (прохання повідомити, кому відомі інші приклади – коли б відіграли би стільки ж або більше матч-болів, та ще й поспіль). На жаль, продовжити цей перелом не вдалося – Максим Бекарюк, після неймовірної серії, подав в аут… А в наступному розіграші, здавалося, м’яч пішов в аут від блоку донеччан, але ні… Ще одного дива не відбулось і «Колос-Роднічок» таки програв цей матч, в якому наша команда показала, мабуть, найневиразнішу гру в сезоні, як мінімум.

Сподіваємось, буковинці зможуть дати бій в наступних двох іграх потужнішим суперникам, які виграли груповий етап. Хоча треба бути відвертими – неймовірно навіть те, що новоселицька команда, яка є по своїй суті швидше аматорською, пробилась до четвірки кращих у професійній вищій лізі України.

Другий фінальний тур розпочнеться 24 березня у Харкові.

Відео – нижче.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор облцентру «Спорт для всіх»

 

11.03.16

16-00. “Родничок-Колос” – “Бахмут” – 0:3 (23:25, 18:25, 24:26)

18-00. “Локомотив ХДВУФК №1” – “Новатор” – 1:3

12.03.16

16-00. “Локомотив ХДВУФК №1” – “Родничок-Колос”

18-00. “Новатор” – “Бахмут”

13.03.16

10-00. “Бахмут” – “Локомотив ХДВУФК №1”

12-00. “Родничок-Колос” – “Новатор”

ВІДЕО: «Колос-Роднічок» – «Бахмут»

Поїздка до Хмельницького – за підтримки МК “Галичина” (Анатолій Гуйван)

7_photo_205x154_Galychyna_logo-copy

***

***

***

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.