Йога допомагає оздоровитися і навіть худнути (фото)

0

Уперше майстер-клас з йоги 17.03.2016 організували у новому фітнес-клубі «Силует», який не так давно відкрився на 3 поверсі над пабом «Наше пиво» по вул. Героїв Майдану, 29.

 

Проводила майстер-клас Людмила Померанцева, яка є власницею Йога-клубу «Сурья» (ТЦ 160317-Syluet-yoga-sportbuk.com (16)Майдан, 4 поверх).

Людмила Померанцева, як повідомляє hydnemo-razom.cv.ua, займається йогою в традиції БКС Айенгара з 2002 року. Викладає з 2008 р Проходить навчання в Студії йоги БКС Айенгара на Старому Арбаті. Сертифікат викладача йоги інституту RIMYI: Introductory 1.

Для вдосконалення особистої практики та викладання відвідує семінари з учителями школи йоги Айенгара в Росії та інших країнах. Займалася у Сергія Михайлова, Габріелли Джубільяро, Ольги Іллінській, Ігоря Подмазіна, Сергія Угрюмова. Брала участь в конференції Б.К.С. Айенгара в Москві.

Засновник і один з найкращих викладачів йога-клубу «Сурья».

У гонитві за здоровим способом життя ми часто підбираємо для себе різні цілющі методики або оздоровчі вправи. Останнім часом все більшої популярності набуває йога.  У чому ж користь йоги для нашого здоров’я?

Практика йоги впродовж століть показує свої позитивні результати на організм людини. Асани (пози) йоги дозволяють тілу зберегти гнучкість і гарну форму, підтримують усі функції в активному стані. Для профілактики хвороб і продовження життя йога є непорівнянною за своїми результатами з іншими системами.

Користь асан йоги можна розглядати в трьох аспектах.

Фізичний. Регулярна практика йоги сприяє вищеленню оптимальної кількості гормонів нашими ендокринними системами. Це  впливає як на фізичний, так і на психологічний стан людини. Порушення роботи хоча б однієї залози відчутно для нашого здоров’я, тому дуже важливо, щоб ендокринна система функціонувала безперебійно. При регулярній практиці асан очищаються і омолоджуються хворі органи, відновлюється і нормалізується їх діяльність.

Всі системи й органи нашого організму скоординовані таким чином, що підтримують і полегшують функціонування один одного. Асани йоги роблять тіло більш гнучким і здатним пристосовуватися до змін навколишнього середовища, вони стимулюють внутрішні органи, внаслідок чого виробляється необхідна кількість травних соків.

Психічний. Асани загартовують розум, роблять його сильнішим, здатним долати біль і нещастя. З їх допомогою розвивається рішучість і зосередженість. Регулярна практика йоги робить стан розуму стабільно врівноваженим. Це означає, що будь-які негаразди і труднощі  життя ви зможете зустріти зі стоїчним спокоєм. Практика йоги пробуджує сплячі енергії, що викличе у навколишніх довіру до вас, ваша мова, поведінка та манери стануть носити відбиток величі.

Духовний. Як практична дисципліна, йога дає можливість звернути увагу всередину себе. В результаті формується інтеграція особистості, пробуджується нова свідомість. У той час як свідомість звернена усередину і заспокоєна, коли почуття під контролем, а тваринні пристрасті стримуються, сильне бажання задовольнити їх вщухає, спокуси зовнішнього світу перестають залучати, тоді виникає стан внутрішнього спокою. Вже немає ілюзій, а всі думки, слова і дії набувають значимості та осмисленості.

Практика йоги, приносить здоров’я тілу і духу.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Йога, майстер-клас, Людмила Померанцева (фітнес-клуб “Силует”, 17.03.2016)

***

***

Новорічний випускний групи «Худнемо разом!»: мінус 8-12 кг і «далі буде» (фото)

***

Масляну у Чернівцях відзначили фітнес панкейками (фото)

***

Секрети здорового харчування від групи колективного схуднення (відео)

***

Чернівчанка з -52 кг пропонує землячкам худнути разом до Нового року

***

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.