Екс-гравець «Буковини» у ніч на 19 березня став татом

2

Колишній гравець чернівецької «Буковини» вночі став батьком, а зранку вже пішов забивав голи за команду «Факти.cv» на турнірі з міні-футболу.

 

Щасливий батько – Володимир Кифяк, якому красуня-дружина Наталія, як повідомляє Олександр160319-Memorial-mini-FaktyApeks-Rosha-sportbuk.com (35)-Kyfyak БІЛОУС, у ніч на 19.03.16 народила сина. Параметри: 55 см і 3800 г.

Назвати первістка збираються теж Володимиром.

Вітаємо Володимира та Наталію з цією знаменною подією! Нехай Володимир-молодший росте здоровим і щасливим на втіху батькам та рідним!

Цікаво, що вже зранку після щасливої ночі Володимир Кифяк-батько пішов грати за «Факти.cv» на турнірі з міні-футболу пам’яті Олега Костіва та Віталія Пукая. Його команда в 1/16 фіналу перемогла з рахунком 6:3 «Рошу-2», а сам Володя відзначився двома забитими голами.

Після забитих голів Володя з партнерами по команді, прихопивши з собою соски, передавали «вітальні жести» щасливій мамі.

***

Фото: Екс-гравець «Буковини» одружився у «Білому домі»

***

2 Comments
  1. Екс-гравець Буковини says

    Дякую Гріша!!!
    P.S. взагалі-то 55 см ))

    1. Добре, що ти звернув увагу і підказав. А то Сашко передав 54 см, а я автоматом натиснув на сусідні кнопки:) Все ОК, справедливість відновлена:) вибачай, поспішав швидше видати в ефір:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.