Чернівецьку ОДЮФЛ очолив перший капітан збірної України Шелепницький (відео)

14

У четвер, 31.03.16, у конференц-залі готелю «Черемош» відбулась Установча конференція Громадської спілки Чернівецька обласна дитячо-юнацька футбольна ліга.

 

У роботі Конференції взяли участь делегати від колективних членів та індивідуальні члени спілки, у

Юрій Шелепницький
Юрій Шелепницький

т.ч. віце-президент ФФУ, керівник обласної федерації футболу Василь Орлецький, його заступник в обласній і голова міської федерації футболу Сергій Задорожняк, перший капітан збірної незалежної України з футболу Юрій Шелепницький, ще один екс-гравець «Буковини» – президент Чернівецької міської ДЮФЛ (яка, до слова, почала функціонувати першою в Україні – з 1997 р.) Валерій Сарафінчан, який нині є директором телеканалу ТВА, керівник обласного відділення Комітету фізичного виховання та спорту МОНУ Корнелій Жукотинський та інші. Головував на Конференції колишній керманич міської федерації футболу – заступник голови обласної ради ФСТ «Колос» Дмитро Тівілік.

Після обрання технічних комісій та прийняття Статуту Спілки перейшли до виборів президента обласної ДЮФЛ. Майже всі делегати висунули кандидатуру Юрія Шелепницького. У двох поданнях фігурували також Василь Орлецький та Сергій Задорожняк, але вони письмово не підтвердили свою готовність балотуватися на цю громадську посаду. У підсумку всі 49 делегатів  одностайно проголосували за Юрія Шелепницького, який і став першим президентом Чернівецької обласної ДЮФЛ.

За пропозицією Юрія Григоровича, першим віце-президентом обрали президента міської ДЮФЛ Валерія Лазаровича Сарафінчана, а віце-президентом став засновник першої на Буковині приватної футбольної школи «Спарта» Олег Іванович Кердей (також останніми роками він був президентом ФК «Маяк», Великий Кучурів). Їх також підтримали одностайно. Як і членів виконкому, куди, крім керівної трійки, увійшли Сергій Григорович Задорожняк, виконавчий директор обласної федерації футболу – арбітр ФІФА Юрій Юрійович Мосейчук, директор ДЮСШ з футболу міськспортуправління Юрій Рудольфович Крафт, Корнелій Костянтинович Жукотинський та голова обласної організації ФСТ «Колос» Петро Троянович Івасюк.

До контрольно-дисциплінарного комітету увійшли Дмитро Миколайович Тівілік, директор ФОК «Олімпія» Геннадій Романович Дзівідзінський та президент ФСК «Буковина» Сергій Миколайович Гринюк.

Ревізійна комісія: Володимир Максимюк (голова Путильської районної федерації футболу), Іван Павлюк (Глибоцька РФФ) та Олег Чорний (Чернівці).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО:

Установча конференція Чернівецької обласної ДЮФЛ 31.03.2016

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО:

***

14 Comments
  1. bob says

    я

  2. bob says

    Послушал и решил написать про наших тренеров.Во первых детская школа Буковина просто оздоровительная и ни каких задач по подготовке футболистов не ставит.1) Крафт-директор на перврм месте деньги,везде где можно урвать,он там.Недавний пример,в Волоке сделал подставу – опозорился сам и опозорил всю Черновицкую область.2) Бужак -неплохой,добрый с детьми,но на первом месте алкоголь и карты.3)Воронюк-превратил тренерскую работу в добывание денег,да и70 лет уже.4)Шелепницкий- с его манией величая близко нельзя подпускать к детям,он же ненормальный,и за столько лет работы ни одного воспитаника.5)Лохнюк-хороший мальчик,но тренео-0.Просто есть папа и у папы есть кафэ.Ну итак далее.Так,что в ближайшее время из этой школы футболистов не ждите.Если кто-то сомневается насчет денег придите в школу и скажите любому тренеру,что хочете записать ребёнка.

    1. саша белый says

      уважаемый боб! на самом деле Вас зовут Сергей! Вашим делом уже занимаются спец-службы! готовте оправдание по делу наклёп!

  3. Боб, дуже песимістично…
    А давайте і щось оптимістичніше, можете?:)

  4. bob says

    Оптимистично,можно.Это дети,у которых горят глаза и они очень хотят стать футболистами.Но вот эти дяденьки (тренера) обманывают их и их родителей.Где наши Черновицкие футболисты? .Один Олейник и то его Гордей с Крафтом поделить не могут, хотя его воспитал Валерий Борисович.Просто хватит закрывать глаза на то,что происходит в школе и навести там порядок.Прав Гринюк,нужны толковые и честные специалисты и такие у нас есть,а эту всю шоблу с советскими замашками пора разогнать.

  5. Боб, Ви дуже категоричні у своїх негативних характеристиках. У т.ч. висловлюючись проти дуже авторитетних футболістів і тренерів. Воно не дуже гарно виглядає…
    А якщо маєте факти зловживань, поборів – підказуйте правоохоронцям. Можете і самі показати приклад – піти працювати на ту тренерську ставку і готувати великих футболістів;)

  6. bob says

    Гриша,не нужно изобретать велосипед,вы просто проведите анонимное журналисткое раследовани,тем более там не очень то и скрывают.А насчет очень авторитетных футболистов и тренеров,как показывает мировая практика – намного авторитетнее и намного влиятельнее футболисты и тренеры прогорают на финансовых афёрах,а начинается всё вот с таких заметок и честных журналистов.

  7. “Анонімне журналістське розслідування” – це трохи складно:) Анонімне для кого?:)
    Давайте обговоримо декілька простих запитань. На вскидку, цікавлюсь у Вас особисто:
    1. Ви в курсі якими є зарплати тренерів у спортшколах? Вважаєте їх гідними, достатніми для того, щоби ці тренери могли жити (не кажу шикувати, а просто нормально харчуватися, одягатися і тягнути комунальні витрати)?
    2. Чи є випадки, коли батьків змушують насильно здавати гроші? Чи все-таки мова йде про необхідність скидатися, приміром, на придбання форми (коли немає бюджетних коштів на це), на участь, поїздку на якісь змагання і т.п.? 
    Якщо батьків змушують (!) скидатися просто тренеру, тому що у того зарплата надто низька, – можна спілкуватися, тому що, приміром, я категорично проти будь-яких примусових зборів коштів. А якщо батьки самі ініціюють або погоджуються скидатися (у т.ч. розуміючи, що тренер не може вижити на тру зарплату), – це ж інша історія, правда?
    3. В ідеалі було б добре, щоби тренерами працювали якісь сини заможних батьків, щоби для них зарплата була “на чай”, тоді вони могли би не лише не збирати з батьків кошти, а, можливо, навіть свої вкладати (що і тепер відбувається, думаю, в окремих випадках). Чи вірите Ви, Боб, що реально знайти саме таких тренерів-синів заможних батьків, та ще й дуже талановитих саме як педагогів, фахівців футболу? Якщо так, – пропонуйте (можна і в приват) конкретні кандидатури, будемо сприяти їх працевлаштуванню;)
    4. Про яку світову практику Ви пишете? Багато прикладів, коли авторитетні футболісти, перейшовши на тренерську роботу, прогоріли на якихось фінансових махінаціях? Якщо це прямо носить масовий характер, то назвіть до 10 таких прикладів…

    5 і, може, головне:) Якщо у Вас є конкретні дані щодо незаконних дій тренерів, зокрема, здирання з батьків коштів без доброї волі останніх і т.п., – вперед, давайте ці дані;) Будемо повідомляти суспільству і правоохоронцям;)

  8. bob says

    Григорий, знаю я прекрасно какой оклад у тренеров и знаю как работают родительские комитеты,как собирают деньги на форму,мячи и поездки и отдельно тренерам на зарплату.Вот скажите почему мама,которая одна воспитывает сына,ели сводит концы с концами должна платить добровольно-обязательно каждый месяц.Превратили школу в частную лавочку

    1. Боб, а хто сказав, що “мама должна”?.. Ви самі кажете, що знаєте, які зарплати і т.п. То скажіть свою думку: РЕАЛЬНО тренеру на ту зарплату прожити?! РЕАЛЬНО класному фахівцю (а ми ж хочемо хороших фахівців, правда?) працювати за ті гроші?!
      Я би хотів, щоби зарплати були адекватні, і у тренерів, і у мам і тат, чиї діти займаються спортом (та й всіх, ясно). Але маємо поки що те, що маємо.
      Так який вихід, Боб?! Звільнити Шелепницького і Ко, тому що у нас неадекватні зарплати і неадекватна державна підтримка, тому батькам доводиться скидатися на м’ячі, форму, поїздки?! І на їх місце набрати КОГО? Випускників вузів, які, на Вашу думку, будуть за ту неадекватну зарплату працювати краще, ніж Шелепницький і Ко, і при цьому не користуватися фінансовою підтримкою від батьків? Впевнені?! Можемо влаштувати подібний експеримент на якійсь скромнійшій спортшколі. І подивимось за декілька років на результат. Я його прогнозую і можу посперечатися на шоколадку, що він буде не такий, який, можливо, очікуєте Ви… Чи маєте ще пропозиції?..
      Ну, звісно, класно знайти супер тренерів із забезпечених сімей, яким зарплата – то “на чай”. Давайте кандидатури, особисто буду просити за їх працевлаштування!

  9. Рома says

    Полностью поддерживаю boba – всё правда.

  10. Олег says

    .ТЧиста правда треба гнати совок.

  11. Олег says

    Треба щоб поліції це провірила

  12. саша белый says

    уважаемый боб! на самом деле Вас зовут Сергей! Вашим делом уже занимаются спец-службы! готовте оправдание по делу наклёп!

Leave A Reply

Your email address will not be published.