Справа зі стадіоном «Електронмаш» просувається до старту будівництва

0

Фахівці зі столиці завітали до Чернівців, аби на місці, як кажуть, «утрясти нюанси» і вийти на фінішну пряму з підготовкою до початку будівництва сучасного стадіону біля колишнього заводу «Електронмаш» по вул. Головній.

 

Про це SportBuk.com повідомив віце-президент ФФУ і голова обласної федерації футболу Василь 160203-Kaspruk-stadion-Elektronmash-sportbuk.comОрлецький. Анонсуючи цей візит, Василь Григорович зазначив, що мають приїхати 2 підрядника і керівник проекту.

А вже 3.02.16 Чернівецький міський голова Олексій Каспрук поділився «фото-враженнями» з місця «інспектування»:

«З представниками Федерації футболу України провели нараду по будівництву нового стадіону. Кошти UEFA вже виділені, приступаємо до реалізації спільного проекту. Орієнтовна вартість проекту 15 млн. грн. (12UEFA/3 громада). Терміни стислі. Багато складних завдань: паперових, технічних, фінансових. Сподіваюсь на підтримку депутатського корпусу. Переконаний, впораємось».

Відповідальний за реалізацію цього проекту від ФФУ Віктор Шиян зазначив, що наразі немає проблем, які неможливо було б вирішити «у робочому порядку», і що у третьому кварталі цього року стадіон мають вже урочисто відкрити:

***

***

Василь Орлецький: ФФУ побудує у Чернівцях футбольний комплекс

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.