Міні-футбол: Визначились фіналісти чемпіонату області 2015/16 (відео, фото)

10

Найдраматичнішим на півфінальній стадії чемпіонату області з міні-футболу, яка гостювали 14.02.16 на майданчику з штучним покриттям комплексу «Маленький Париж», був поєдинок за участю чинних чемпіонів – ФК «Шишківці».

 

І без Руслана Гунчака, який повернувся на майстрівський рівень, представники Шишківців дали бій

У першому таймі чудову нагоду для взяття воріт втратив Олег Керчу
У першому таймі чудову нагоду для взяття воріт втратив Олег Керчу

«Епіцентру». І були дуже близькими до серії післяматчевих пенальті. На останніх секундах гравцю «Шишківців» не вистачило якоїсь миті, аби замкнути простріл на дальній штанзі.

Результат першого півфіналу виявився більш прогнозованим. Хоча хлопці з команди «Іванківці-Чудей» теж попсували нерви «Вікторії».

Фінал обіцяє бути дуже цікавим, бо інакше і бути не може;)

Фото будуть додані.

1/2 фіналу, «Маленький Париж»

14.02. 10.40 «Іванківці – Чудей» – «Вікторія» – 0:3

14.02. 11.30 «Епіцентр-Givova» – «Шишківці» – 2:1

***

Матч за 3 місце (“Маленький Париж”)

20.02.16. 11:30 «Іванківці – Чудей» – «Шишківці»

Фінал (“Маленький Париж”)

20.02.16. 12:20 «Вікторія» – «Епіцентр-Givova»

Усі результати та календар можна подивитися тут:

Чемпіонат області з міні-футболу 2015/16 (календар, результати)

***

***

***

***

***

Міні-футбол: У чвертьфіналі чемпіонату 2015/16 без пенальті не обійшлось (відео)

***

10 Comments
  1. Марко девич says

    Final prognozovaniy

  2. Medchuk says

    Було видно, що судді були на боці шишківців. Заберіть з поля у епіцентра 6-го номера, мішає хлопцям грати в гарний футбол. Фінал цілком справедливий-дві найсильніші команди на протязі чемпіонату!

  3. Другий півфінал був більш напруженим. Хоча і Іванківці-Чудей здивували, таки дали трохи бій фаворитам

  4. Євген says

    Гріша пропоную організувати онлайн-прогноз фінального матчу чемпіонату. подарунок фотосесія з командою-переможницею

  5. Пропозиція приймається, але приз, думаю, треба змінити:) Ми ж не серед дівчат лише маємо прогноз робити:)

  6. Андрій says

    Дуже розчаровує Ваш сайт.., вже навіть не смішно про “відра часу”… Оперативність в наш час – це вже необхідність, якщо Ви не встигаєте, то візьміть собі помічника. Дуже розчаровує відсутність оперативності.. Вже майже нікому не цікаві фото 2-ох місячної давнинни. Мені дуже подобається Ваш сайт, велике прохання, усуньте цей недолік. Сподіваюсь й надалі отримувати задоволення від перегляду сторінок Вашого сайту, дякую. Успіхів..

    1. Андрію, я теж ціную оперативність, і тому майже не сплю:) Помітили, коли відео з’явилось? Бо то процес, який запустив і воно собі завантажується, поки я щось інше роблю. Згодом, сподіваюсь, і з онлайнами легше буде.
      Про відра часу можете не читати, це ясно жартівливо, але як Вам чи ще комусь пояснювати, що я працюю майже нон-стоп і не встигаю фізично?..
      І як Ви собі уявляєте “взяти помічника”?:) Це ж не робота, за яку платять. я працюю в облцентрі “Спорт для всіх”, а інформаційна діяльність – на громадських засадах. 
      Фото потребують обробки. Це все час…
      Якщо знаєте як організувати цю роботу так, щоби можна було заробляти і брати помічників, – ласкаво просимо;) Або, може, знаєте людей, які готові фінансувати спортивний сайт – теж вперед! Буду радий;) А поки що радий, що осилив перший день всеукраїнського заходу “Спортивна зима” (11.02.16) 🙂 Реалії…:)
      Є ще пропозиції?.. Реалістичніші:)

    2. А ось як колега-вболівальник, мені цікавий Ваш вислів, що майже нікому не цікаві фото старі… Ну, це новин стосується, а ось фото – тут як сказати:) Звісно, приємно було б мати можливість першої ж ночі після події всі фото закидати. Нерідко так воно і є. Особливо, коли фоток не багато. А є і ой які давні “фото-борги”:) “Се ля ві”:)

  7. Андрій says

    Доброго дня.  З Вашої відповіді стало зрозуміло, що все це на “голому ентузіазмі”….
    Тому змушений ” скинути перед Вами капелюха”… Шкода. що немає спонсора, який би підтримав Ваш проект… Дякую Вам за зусилля , які Ви прикладаєте для цього сайту…
    Бажаю , щоб фін. становище покращилось, і можна було б розвиватись, дякую за відповідь…

    1. Дякую за побажання;)
      Я не жаліюсь, бо ж мене ніхто не змушує це робити – суто добровільно:) Скільки можу, скільки встигаю, скільки витримую:)
      “Хто мені Рабінович” – можна все кинути, поїхати за кордон на заробітки і, певно, заробляти нормально, але… Я хочу жити вдома і займатися тим, що по душі:)
      Я ж Вам і відписав, що сам хочу і радий, коли вдається оперативно і фото закидати, навіть задоволення від цього отримую:) Але… Се ля ві:)
      Колись буде краще;)
      Вам теж всіх гараздів!;)
      Дякую за небайдужість;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.