Футбол: «Буковина» одержала вольову перемогу над ФК «Спарта» (відео)

1

У вівторок, 15.12.15, чернівецька «Буковина» на штучному полі ФОК «Олімпія» зіграла товариський контрольний поєдинок з ФК «Спарта».

151215-Bukovyna-Sparta-video

У першому таймі за «Буковину» грали переважно потенційні новачки, які перебувають на перегляді.

«Спарта» – це нова назва «Маяка» (Великий Кучурів). Як відомо, 3 місяці тому президент ФК «Маяк» Олег Кердей разом з однодумцями заснував дитячо-юнацький футбольний клуб «Спарта», в якому дітей тренують під керівництвом знаного голкіпера Олександра Гуменюка. Враховуючи це, керівники «Маяка» прийняли рішення перейменувати цю команду, яка останнім часом перебуває на лідируючих позиціях в обласному аматорському футболі, на «Спарту». І головним тренером цієї команди є якраз Олександр Гуменюк.

У звітному двобої за «Спарту» грали практично всі знані за виступами у складі «Маяка» виконавці, а також декілька нових гучних імен (наприклад, Олег Керчу, Богдан Скибінський, Володимир Кифяк…).

Враховуючи «експериментальний» склад «Буковини» у першому таймі, напевно, не дуже дивно, що в цей ігровий проміжок цікавіше і більш зіграною виглядала «Спарта», у складі якої, до слова, більшість футболістів теж мають досвід виступів за «Буковину». Проте рахунок екс-маяківці відкрили завдяки пресингу і помилці суперників. Голкіпер помилився і Юрій Косован закотив м’яча у порожні ворота.

Після перерви на поле вийшло багато гравців основи «Буковини». Як наслідок, вже підопічні Віктора Мглинця «диктували умови» і частіше загрожували чужим воротам. Хоча відігратися вдалося вже ближче до завершення матчу. І встигли навіть вирвати перемогу. Відзначилися вихованці місцевого футболу Раца і Батрак.

Огляд найцікавіших моментів та післяматчеві коментарі наставників двох команд дивіться нижче.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО:

***

***

***

Набір до приватної футбольної школи «Спарта»

***

1 Comment
  1. Лесик says

    Прекрасний матеріал!

    Дуже інформативно!

Leave A Reply

Your email address will not be published.