Тренер і поет-пісняр запрошує 15 жовтня на творчий вечір і «спортивну дискотеку»

0

Унікальний універсал – успішний тренер, педагог і титулований поет-пісняр Геннадій Терехов (Сергеєв) запрошує на свій творчий вечір, який відбудеться у четвер, 15.10.15, о 18:00 у Центральному Палаці культури (Театральна площа, 5, 3-й поверх).

151015-Terehova-tvorchiy-vechir

Хітові пісні Геннадія Миколайовича співали зірковий Іон Суручану, народна артистка Ольга Добрянська, заслужений артист Василь Данилюк, популярний шансоньє Богдан Ластівка та інші відомі виконавці. Він ставав лауреатом різних пісенних конкурсів («Пісенний вернісаж», «Шлягер року» та «Пам’яті Назарія Яремчука»).

А як тренера з легкої атлетики найгучніше його досягнення – підготовка чемпіонки Всесвітніх юнацьких ігор і Європейського Олімпійського юнацького фестивалю Євгенії Ставчанської, чий юніорський рекорд Європи у потрійному стрибку в приміщенні досі залишається непобитим.

В авторському вечорі Геннадія Терехова «Садовник з Маленького Парижу» візьмуть участь: Богдан Ластівка, Василь Данилюк, Любомир Равлюк, Георгій Постевка, Ольга Добрянська, Іван Гатрич, Едуард Кочанов, Микола Чернявський, Микола Задора, Сергій Янушевський, Віктор Рурак, Тетяна Шпорта.

Вхід – вільний, тож запрошуються всі охочі!

До уваги спортсменів, які завітають на творчий вечір Терехова: для вас після концерту – прем’єрна «спортивна дискотека» у ресторані «Пальміра» (вул. Ентузіастів, 2 ж)!

Організатор заходу: Ірина Ходаницька (тел.: (066) 042-85-98).

fakty.cv.ua

***

Відео: Добрянська, Ластівка і Ко на творчому вечорі Геннадія Терехова

***

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.