Панкратіон: Україна з буковинцями у складі виграла чемпіонат світу 2015! (фото)

0

Загальнокомандне перше місце на чемпіонаті світу з панкратіону 2015 р. здобула збірна України, у складі якої виступали і 8 представників Буковини.

151019-WC-pankration-sportbuk.com (1)-

У молодіжній номінації Україна, честь якої захищали і 7 буковинців, розташувалась у командному заліку на другій позиції. Загалом, 15 збірників з Чернівців вибороли на світовому формі панкратіону 14 медалей. Про це SportBuk.com повідомив старший тренер молодіжної збірної України і керівник обласної федерації панкратіону Ігор Наконечний, який висловив величезну вдячність спортсменам, тренерам, батькам, спонсорам та меценатам – всім, хто долучився до цих перемог. З успішним виступом на чемпіонаті світу українську збірну привітав від імені міністерства молоді та спорту заступник міністра Ярослав Войтович.

 

Результати буковинців:151019-WC-pankration-sportbuk.com (2)

дорослі

1 місце – Анна Беженар , Флоріка Лучич

2 місце – Юрій Черкалюк, Денис Семенюк, Юрій Чижевський

3 місце – Роман Скидан, Ельвіра Пославська

молодь

1 місце – Віктор Софранюк

2 місце – Олексій Вишняк, Кирило Морару, Микола Калинчук,

3 місце – Давид Мунтяну, Микола Никифорук, Нікіта Гусєв

151019-WC-pankration-sportbuk.com (3)

У четвер, 22.10.15, о 13:00 на факультеті фізичної культури та здоров’я людини ЧНУ (вул. Небесної Сотні 4Д) відбудеться прес-конференція, присвячена успіхам на чемпіонаті світу з панкратіону.

***

Цими вихідними в Туреччині завершився 10-денний марафон з панкратіону під назвою Чемпіонат світу серед дорослих, кадетів та юніорів  (традішин, фул, грепплінг, полідамас, палізмата). Збірна України повертається додому зі значними досягненнями в індивідуальному турнірі і в командному заліку.

Українські спортсмени вибороли перше місце – в «традішин», друге місце – в грепплінгу No-Gi й замкнули трійку призерів у категорії «фул» та грепплінг Gі.Наші кадети з юніорами посіли другу сходинку серед команд.

Найрезультативнішими в збірній стали Кирило Горобець, Вікторія Синявіна та Світлана Скрипник. На їхньому рахунку по 5 нагород ЧС, серед яких два-три золота.

На одну відзнаку менше здобули Дмитро Баранов і Олег Андрущенко.

Тричі на подіум чемпіонату світу з панкратіону піднималися Ельвіра Пославська та Сергій Гузієв.

Дворазовими призерами світової першості стали Юрій Черкалюк, Володимир Волинкін, Дмитро Неткачев, Ніна Геря, Максим Петренко, Анна Беженар, Роман Адаменко, Олександр Барабаш, Олена Сушко.

Також на п’єдестал пошани піднімалися Юрій Чижевський, Едуард Житков, Андрій Філанович, Максим Яловцов, Денис Семенюк, Флоріка Лучич, Олег Гуменюк, Денис Ніконець, Олексій Вишняк, Нікіта Гузієв, Микола Калинчук, Ярослав Христич, В’ячеслав Таранушенко, Олег Четвертаков, Даніїл Брусов, Віталій Адамішин, Микола Никифорук, Кирило Морару, Девід Мунтеану, Денис Хадіров, Михайло Сайфудінов, Олександра Вакуленко.

Загальний здобуток збірної України – понад 50 нагород різного ґатунку.

Відзначимо, участь у ЧС-2015 з панкратіону брали майже 650 спортсменів з 38 країн світу.

Прес-служба Спортивного комітету України

***

Панкратіон: Беженар – вже шестиразова чемпіонка Європи (фото)

***

Краща спортсменка України Анна Беженар переходить у професійний спорт (відео)

***

Панкратіон: Чижевський і Беженар – чемпіони світу, Доскальчук – «срібний»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.