На матчі «Буковина» – «Кристал» всі отримають 30% знижку від ТМ «Обнова Єврошоп»!

0

Неймовірно, але факт – один з головних партнерів ФК «Буковина» торгова марка «Обнова Єврошоп» презентує всім (!) вболівальникам, які прийдуть на матч чернівчан проти «Кристала» в суботу, 20 жовтня, сертифікати на знижку 30% у популярній мережі магазинів!

151024-Bukovyna-Krystal-anons

Про це SportBuk.com повідомив представник ТМ «Обнова Єврошоп» Євген Веретенко. Сертифікати вручатимуть на вході на стадіон. Але це ще не весь сюрприз – під час візиту в один із магазинів мережі у визначений час володар цього сертифікату отримає ще й дисконтну картку із максимальною знижкою!

За словами Євгена, таким чином партнери клубу хочуть подякувати шанувальникам футболу за підтримку головної команди краю і відзначити завершення осінньої частини першості України.

На матчі в суботу будуть і інші приємні сюрпризи, тож не пропустіть!

24 жовтня 2015 р.

«Буковина» – «Кристал» (Херсон)

Початок гри – о 15:00. Початок розважальної програми – о 14:00 (у т.ч. розіграш призів!)

Нагадуємо, що до п’ятниці, 23.10.15 (включно), звичайний квиток на матч «Буковина» – «Кристал» (Херсона) можна придбати лише за 20 грн. – у касах стадіону «Буковина» та в онлайні. У день матчу квиток коштуватиме вже 30 грн.

Також нагадуємо, що діти, пенсіонери та жінки можуть відвідувати домашні матчі «Буковини» безкоштовно! Для них перед матчем працює окремий прохід на воротах навпроти парку. Тобто пенсіонерам, школярам та жінкам не треба йти до кас, а одразу до входу. Там їм вручають квитки та, за потреби, волонтери показують, де їхні місця.

Студенти можуть придбати квитки по акційній ціні 10 грн.! (при пред’явленні студентського квитка).

Квиток у VIP-сектор коштує 60 грн.

***

Футбол: «Буковина» перемогла лідера ІІ ліги 2015/16 (фото)

***

Усі результати, календар та турнірне становище можна подивитися тут:

Футбол (ІІ ліга): Календар і результати (сезон-2015/16)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.