Міська влада підтримуватиме кандидатів на участь в Олімпіаді-2016

0

У четвер, 22.10.15, «головний олімпієць» Буковини Іван Гешко та міський голова Олексій Каспрук обговорили олімпійські перспективи чернівецьких спортсменів і як міська влада реально може підтримати потенційних олімпійців.

151022-Heshko-Kaspruk-3-sportbuk.com

Зірковий бігун передав меру офіційного листа від обласного відділення НОК України – з проханням знайти можливість надавати регулярну фінансову підтримку кандидатам до олімпійської збірної України, а також розглянути можливість відновлення традиції допомагати олімпійцям вирішувати житлово-побутові проблеми, яка, на жаль, була перервана у 2012 році.

Олексій Каспрук підкреслив, що міська влада розуміє важливість підтримки олімпійців та інших титулованих спортсменів, які приносять славу місту, області та державі, а також роблять неоцінимий внесок у пропаганду спорту і здорового способу життя. Олексій Павлович запевнив, що зробить все залежне від нього, аби провідні чернівецькі спортсмени відчували увагу з боку місцевої влади.

Також Іван Гешко та Олексій Каспрук обговорили можливу зміну прописки олімпійського відділення, яке з 2007 року базується в одному будинку з притулком для дітей по вул. Головна, 169 (раніше відділення НОК знаходилось поруч з облспортуправлінням на вул. Університетській, 50, але у 2007 р. «олімпійців» переселили, а те приміщення віддали під стоматологічну клініку).

Після попередньої подібної зустрічі керівника відділення НОК України та мера Чернівців, нагадаємо, учасникам Олімпіади 2012 р. виділили матеріальну допомогу (приблизно по 10 тис. грн.).

SportBuk.com

Каспрук обговорив з олімпійцями спортивні проекти за чаєм з «грошовим додатком»

Leave A Reply

Your email address will not be published.