Футбол: «Волока» – у фіналі аматорського Кубку України 2015! (відео)

6

У повторному півфінальному матчі Кубку України з футболу серед аматорських команд «Волока» 28.10.15 перемогла вдома «Гірник» з Львівщини і здобула путівку до фіналу.

151028-voloka-Girnyk-1-gol-Golovachuk

Рахунок вже на 3 хв. після навісу у виконанні Максима Салагора ударом головою відкрив Юрій Головачук.

На 30 хв. атаку за участю того ж Головачука влучним ударом завершив екс-гравець «Буковини» Олександр Дележа, до якого м’яч потрапив від суперника. Саме останнє призвело до вибуху емоцій з боку гостей, адже асистент арбітра «засвітив» офсайд, а головний суддя, перебуваючи неподалік від епізоду, побачив, що м’яч автору голу переправив львів’янин, тому, зрозуміло, вказав на центр.

У перерві інспектор зустрічі разом з представниками «Гірника» переглянув цей, здавалося. Суперечливий момент, і всі переконались, що гол був чистим.

Ігрова перевага була на боці господарів, які мали не одну нагоду для збільшення рахунку. Гості теж могли забити. В одному з епізодів блискуче зіграв кіпер «Волоки» Валентин Подольський, який відреагував на удар впритул метрів з 6-ти.

Після гри тренер «Гірника» написав протест, зазначивши, що нібито під №61 у складі «Волоки» грав не Максим Салагор. Спочатку гості з Львівщини стверджували, що під тим номером на поле вийшов Олександр Омаров, який через перебір карток не мав права грати. Але згодом, придивившись до Омарова, зрозуміли, що та версія точно хибна. Проте протест все-таки написали. А отже його мають розглянути.

За словами представника клубу з Волоки Івана Семенюка, фінальні двобої мають відбутися 1 та 8 листопада.

Суперник «Волоки» у вирішальній грі – чемпіон України серед аматорів «Балкани» (Одеська обл.).

Деталі та відео будуть додані.

Кубок України з футболу серед аматорських команд 2015 р.

1/2 фіналуатчі-відповіді)

28 жовтня 2015 р.

ФК «Волока» (Чернівецька обл.) — «Гірник» (Соснівка Львівської обл.) — 2:0 (2:0)
14.00. Стадіон «Колос» (Волока)
Перший матч — 2:3
1500 глядачів

«Волока»: 1 Валентин Подольський, 17 Олександр Руснак, 3 Сергій Янчик – к/к (10 Каталін Токар, 85), 16 Микола Гречко (Волока), 8 Олександр Дележа (11 Павло Таланов, 57), 7 Сергій Ільїн, 6 Сергій Скрипкар (5 Василь Нікіфоряк, 90+2), 9 Олександр Крохмалюк, 61 Максим Салагор (23 Дмитро Косован, 46), 14 Юрій Головачук, 21 Ігор Бойчук. Запасні: 12 Юрій Сопонару, 2 Каталін Садовей.

Президент клубу – Іван Семенюк, віце-президент – Ліліан Головач, головний тренер – Юрій Крафт, тренер – Сергій Янчик, лікар – Георгій Пентелейчук.

«Гірник»: 12 Анатолій Коваленко, 23 Віталій Ільїн (11 Микола Буй, 34, 25 Олег Ященко, 80), 3 Роман Кондюк, 18 Олександр Домальчук (15 Остап Сас), 19 Назар Райша, 6 Іван Мацюра (4 Олег Смолинець, 72), 7 Володимир Підкіпняк, 8 Микола Богданов, 17 Іван Семиряк, 22 Іван Данилюк, 21 Андрій Дева. Запасні: 1 Максим Щур, 2 Назар Буй, 26 Василь Ляшук.

Президент клубу – Ігор Смолинець, начальник команди – Василь Гавалко, головний тренер – Володимир Підкіпняк, тренер – Василь Ляшук, лікар – Євген Ковалевич, адміністратор – Юрій Дорош.

Голи: Юрій Головачук (3), Олександр Дележа (30).

«Балкани» (Зоря Одеської обл.) — «Агробізнес TSK» (Ромни Сумської обл.) — 2:0 (0:0)
13.00. Стадіон СК «ім. Б. Тропанця» (Зоря)
Перший матч — 0:1
900 глядачів

***

1 ч.

***

2 ч.

***

3 ч.

***

1:0

***

2:0

***

Олександр Крохмалюк

***

Юрій Крафт

***

Іван Семенюк

***

Дмитро Тівілік

***

Футбол: «Волока» не втримала виїзну перемогу у півфіналі Кубку України 2015

***

6 Comments
  1. Андрій Михайленко says

    Волока впереди планеты всей!
    Поки вся прогресивна футбольна громадськість говорить про гостру необхідність запровадження відеоповторів…
    “У перерві інспектор зустрічі разом з представниками «Гірника» переглянув цей, здавалося, суперечливий момент, і всі переконались, що гол був чистим.”

    1. валентин says

      Крафт (тренер Фк Волока) підвів весь свій край, всю Буковину!!!! Прекрасно знаючи правила він пішов на порушення регламенту! Зрадник! Цікаво скільки це коштувало керівництву Гірника+?!?!?

  2. болел says

    Красавец крафт! это ж надо было так лохануться, гнать его в шею и поставить грамотного человека. И кстати та замена оченьььььь нужна была, ну без нее никак!

    увижу- не сдержусь…

  3. Кабаньяс says

    Моя версія.Керівництво Волоки скоріше за все не було зацікавлене у фінальних матчах. По цій причині “здати” гру не могли,бо як би це виглядало,адже команда явно сильніша за Гірник. Тому і розіграли спектакль з підставленим гравцем,ЩЕ ДО ГРИ ЗНАЮЧИ ПРО РЕЗУЛЬТАТ ДИСКВАЛІФІКАЦІЇ, Жалко тільки вболівальників,яких просто “КИНУЛИ”.Я був на грі,так навіть місцеві уболівальники не могли зрозуміти хто ж це грає під № 61.

  4. валентин says

    Кабаньяс, про що ти говориш??? Стільки грошей вкладених за сезон і не бути зацікавленим у фінальних матчах? А “пан” Крафт має відповідати за свої слова і вчинки! На останньому кроці так кинути команду! Всі знали і знають що він полюбляє заробити на всьому на чому тільки можна (в цьому ми переконались і у півфіналі кубка області в Тисівцяз, хто був на матчі мене зрозуміє) але ніхто не думав що в такому вирішальному матчі він кине команду заради декількох тисяч $…….. нема слів!

  5. Кабаньяс says

    Не знаю,можливо ти маєш рацію,або володієш більш точною інфою.Погоджуюсь з тобою, що вина Крафта 100%. Але невже керівництво не знало?

Leave A Reply

Your email address will not be published.