Футбол: 18 жовтня Путила приймає ІІ Меморіал Андрія Гусіна 2015

0

У неділю, 18.10.15, у Путилі відбудеться другий Меморіальний турнір пам’яті зіркового українського футболіста з буковинськими коріннями Андрія Гусіна, який трагічно загинув 17 вересня 2014 р.

141019-Memorial-Gusina-sportbuk.com (52)

Меморіал Гусіна, нагадаємо, був започаткований з ініціативи земляків його мами Валентини Гусіної (дівоче прізвище – Нікітіна), яка виросла в Путилі. Точніше ініціатором виступив голова Путильської районної федерації футболу Володимир Максимюк. Символічно, що прем’єрний турнір сенсаційно виграли господарі змагань.

У ІІ Меморіалі Гусіна візьмуть участь ФК «Путила» (смт. Путила), ФК «Автоплаза» (м. Чернівці), ФК «Зарінок» (с. Тисовець, Сторожинецький р-н) та ФК «Добровляни» (м. Заліщики, Тернопільська обл.).

Як повідомив SportBuk.com заступник голови обласної федерації футболу Сергій Задорожняк, команди-учасниці шляхом жеребкування утворять дві півфінальні пари. Після півфінальних ігор команди, які програють, зіграють за 3 місце. А переможці зійдуться у фіналі.

Ігри проводитимуться за скороченим часом – 2 тайми по 25 хвилин. У разі нічийного результати, одразу пробиваються 11-метрові удари.

Початок турніру – о 10:00.

Очікується, що на Меморіал Гусіна 2015 до Путили приїдуть батьки Андрія – Валентина Василівна та Леонід Володимирович.

***

Фото: І Меморіал Андрія Гусіна виграли його буковинські земляки

***

Кількома днями раніше (11.10.15) у Львові відбувся товариський матч пам’яті Андрія Гусіна – між ветеранами «Карпат» (де він розпочав кар’єру) та київського «Динамо» (де він досяг зіркових висот). Цей поєдинок завершився перемогою динамівців з рахунком 6:4. У склдаі «Динамо» зіграли сини Андрія Гусіна – Андрій та Іван. Вони забили на двох три м’ячі

У складі «Карпат» грали, зокрема, Богдан Стронцицький, Василь Кардаш, Олександр Чижевський та інші, а в складі «Динамо» – Олександр Шовковський, Сергій Ребров, Олександр Головко, Олег Лужний, Георгій Деметрадзе та інші. Тренерами команд були Мирон Маркевич, Юрій Дячук-Ставицький, Леонід Буряк та Володимир Мунтян.

Також в пам’ять про Андрія Гусіна у Львові відбувся дитячий турнір серед юнаків 2005 р.н., в якому взяли участь українські та польські команди.

Ведучим на цьому футбольному дійстві працював колишній актор Чернівецького муздрамтеатру, шоу-мен і телеведучий Петро Мага.

***

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.