«Буковина» і збірна області 2015 зіграли сенсаційно для вболівальників (відео, фото)

3

Уперше в рамках «Петрівського ярмарку» 11.07.15 відбувся товариський матч з футболу між збірною області та «Буковиною».

150711-Bukovyna-zbirna-obl-Makoviychuk-sportbuk.com

Поєдинок викликав навіть певний ажіотаж серед вболівальників, адже протистояння в такому форматі важко пригадати, а любителі футболу нерідко задаються питанням: а як зіграла би збірна області проти «Буковини»?

Цього разу, враховуючи, певно, і мінорний для чернівецької команди минулий сезон у І лізі, у відповідному інтернет-опитуванні аж 81% вболівальників вважали, що якщо зібрати всіх сильніших з області, які не в «Буковині», збірна має виграти.

Складно сказати, наскільки представлений склад можна вважати збірною найсильніших, які не в «Буковині», але цей попередній прогноз «провалився». Підопічні Віктора Мглинця перемогли з рахунком 3:0. Хоча навряд чи ці цифри відображають реальну картину гри.

У першому таймі збірна, основу якої складали представники лідера чемпіонату області ФК «Волока», нічим не поступалась «Буковині». Можливо, аматори навіть більше володіли м’ячем. Але в середині тайму вони необережно зіграли у власному штрафному майданчику, за що були покарані 11-метровим ударом, який чітко реалізував Костянтин Деревльов.

Другий тайм «завершився достроково». Після того, як на 14 та 18 хвилинах другої половини зустрічі Віталій Сахнюк та Олексій Майданевич довели рахунок до 3:0, обезкуражена збірна, схоже, втратила «смак боротьби». Ні, небезпечні моменти виникали біля одних та других воріт, але це вже була своєрідна інерція…

Статистика та фото Анатолія Бойди будуть додані.

До вашої уваги найцікавіші фрагменти гри та післяматчевий коментар президента ФСК «Буковина» Сергія Гринюка.

“Буковина” – збірна області (11.07.15)

***

***

3 Comments
  1. ivan says

    Коли буде фото з матчу?

    1. Упс, ще руки не дійшли, по вуха в роботі…

  2. ivan says

    Але вони будуть? Хочеться подивитись хто грав за збірну…

Leave A Reply

Your email address will not be published.