У фото-флешмобі до Бігу Миру 2015 «засвітились» Рівне і… Голландія

0

Триває «фото-боротьба» за футболку-вишиванку, обіцяну організаторами Бігу Миру 2015 майбутньому учаснику пробігу, який (або яка) надішле найцікавішу фотографію з анонсом цієї події.

150513-Kalynka-copy

Після «небесної зйомки» маємо нові сюрпризи. Знаний чернівецький активіст Андрій Калинка, перебуваючи на навчанні у Рівному, примудрився залучити до анонсування Бігу Миру в Чернівцях аж 12 міст, селищ і сіл України, які підтримують цей спортивно-масовий захід. «А ще 11 дівчат і 1 хлопець… з 7 інших міст, які попередньо дали згоду взяти участь у фотосесії флешмоб-фото (а саме – Рівне, Млинів, Кузнецовськ, Рокитне, Володимирець,  Костопіль,  Корець і 4 села – Новоградівка, Сапожин, Гриців, Князів, які через затримку в навчальному центрі державної служби зайнятості України не змогли вчасно приїхати! До речі, деякі учасники флешмобу на підтримку участі в «Бігу Миру» дали попередню згоду приїхати зі мною в Чернівці, щоби взяти участь в ньому!!!» – зазначив Андрій Калинка.

Оригінальним анонсом відзначились лауреатки конкурсу «Льодова Королева» Наталка Федорович та Альонка Цибух.
150515-Fedorovych-Tsybuh

І ще є час долучитися і іншим претендентам на футболку-вишиванку;)
Хоча не це головне – треба зареєструватися і обов’язково взяти участь у Бігу Миру, адже серед учасників будуть розіграні 3 велосипеди, 10 футболок-вишиванок та інші презенти.

Олександр Погодін (БК «Колізей-Машзавод», ГО «ТВОЯ ІНІЦІАТИВА»)

***

Сергій (Чернівці)

 

Зареєструватися в інтернеті можна тут:

Leave A Reply

Your email address will not be published.