МТБ: Кримська буковинка змагається зі старшими суперницями і все одно перемагає

0

П’ять нагород здобули представники Буковини на національних змаганнях з велоспорту в Харкові.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Переселенка з Криму Єлісавета Топчанюк (тренер і батько – Сергій Топчанюк, ШВСМ, ДЮСШ «Колосок», «Інваспорт») виграла 2 етап чемпіонату України у гонці елюмінатор і фінішувала другою на 2 етапі Кубку України з крос-кантрі. Щоправда, Єліс, будучи юнацького віку, змагається в юніорській номінації, оскільки в молодшій віковій групі їй не цікаво виступати). Ще одну нагороду кримська буковинка здобула на юнацькому чемпіонаті України в естафетній командній гонці, де її партнерами були Павло Лукан (ШВСМ, Іля Руссу), Костянтин Долганчук («Колосок», Олександр Мельник) та Олександр Сіряков (Новоселиця, «Колос», ШВСМ).

Павло Лукан уперше виграв індивідуально етап Кубку України з крос-кантрі (на першому етапі в Одесі він був другим). виграв 2 етап КУ з крос-кантрі серед юнаків (в Одесі був другим). Бронзовою призеркою серед дівчат у крос-кантрі стала Анастасія Лисак (Новоселиця).

З Харкова, як повідомив SportBuk.com заслужений тренер України Ілля Руссу, буковинські велогонщики переїхали до Сум, де 1.05.15 стартує 3 етап чемпіонату України з крос-кантрі елюмінатор і 3 етап Кубку України з крос-кантрі.

Потім буде домашній чемпіонат області з крос-кантрі. А 15-16 травня у Чернівцях гостюватиме 4 етап ЧУ з крос-кантрі елюмінатор і КУ з крос-кантрі.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.