Фото: Спортивний ярмарок 2015 у Чернівцях відкрив нові види спорту

0

У суботу, 23.05.15, на Соборній площі у Чернівцях відбувся прем’єрний Спортивний ярмарок, організований міською владою (за підтримки облмолодьспортуправління та обласного центру «Спорт для всіх»).

 

Дитячо-юнацькі спортивні школи та окремі спортивні клуби і федерації представляли себе як в наметах (з інформацією про історію і найвагоміші досягнення, з цікавими нагородами та відомими спортсменами), так і на сцені та перед нею, де відбувалися показові виступи.

Серед «родзинок» можна відзначити деякі нові або відносно нові види спорту, представлені на ярмарку. Приміром, жвавий інтерес викликав «морський більярд» (новус), який грається на міні-дошці розміром один метр квадратний. І, що цікаво, столи для цієї простої гри виробляються у Чернівцях і разом з комплектом для гри наразі реалізовуються за ціною 1700 грн. Мали можливість відвідувачі ярмарку пограти і у міні-гольф (або у фрагменті цього міні-гольфу, який розташований у парку Жовтневому) та у міні-тенісі (тобто маленький майданчик для великого тенісу). Відбулися і міні-турніри з цих видів спорту.

А виробники та продавці спортивних товарів, зрозуміло, пропонували свої товари. У т.ч. зі спеціальними знижками з нагоди Спортивного ярмарку.

Ініціатором проведення заходу стала міська рада, а партнерами – облмолодьспортуправління та обласний центр «Спорт для всіх». З словами організаторів, на меті – ще раз нагадати чернівчанам про здорову, спортивну альтернативу всіляким негативним явищам, а у торговому напрямку – розвивати Спортивний ярмарок так, щоби з часом сюди з’їжджалися зі своїми товарами і з інших областей та країн, як відбувається на Петрівському ярмарку.

Інформація буде доповнена.

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

1-150523-Ymararok-sportu-Cv-MazO-sportbuk.com (161)-Dens-siti

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.