Буковинським спортсменам – знижки до 7% (і більше) на туристичні послуги

0

Ексклюзивні знижки на туристичні послуги для буковинських спортсменів, в рамках програми «спортивної лояльності», пропонує туристичне агентство «ВітаСе», офіс якого розташований у центрі Чернівців – на площі Філармонії.

VitaCe-Romanovskiy-logo-copy

Враховуючи партнерські стосунки зі спортивними організаціями та особисту любов до спорту, керівник компанії «ВітаСе» Сергій Романовський встановив наступні знижки на турпутівки (тури, круїзи тощо) для спортсменів певного рівня:

заслужений майстер спорту, заслужений працівник фізичної культури та спорту України – 7%,

майстер спорту міжнародного класу, заслужений тренер України – 5%,

майстер спорту – 4%.

п. Сергій зазначив, що ситуативно наші славні спортсмени можуть скористатися і вищими відсотками знижок, але це вже деталі, як кажуть.

Також спортсмени, які в перспективі бажають скористатися дружніми пільговими турпослугами від компанії «ВітаСе», можуть залишити інформацію про це і отримувати потім звістки про якісь особливі пропозиції для них.

Крім цього, наші спортсмени можуть придбати з «особливими» знижками цікаву сувенірну продукцію (на дні народження, в якості презентів гостям з інших міст і країн тощо) – в офісі «ВітаСе» на площі Філармонії, 3 (без вихідних з 9:00 до 18:00).

Скористатися «особливими» знижками спортсменам і тренерам можна, пред’явивши на місці відповідне посвідчення.

Довідки: площа Філармонії, 3, (050) 9999-426, <vitasetur@yandex.ua>.

Ознайомитися з пропозиціями від компанії «VitaSe» можна тут:

Vitace-s5-copy

Leave A Reply

Your email address will not be published.