Буковинська чоловіча волейбольна ліга отримала нового чемпіона (відео, фото)

4

У неділю, 10.05.15, у ФОК «Олімпія» відбулися вирішальні поєдинки ІІІ Буковинської чоловічої волейбольної ліги.

1-150510-voley-liga-M-3m-Dankivtsi-CNU-YMaz-sportbuk.com (7)

Сенсаційні переможці пам’ятного півфіналу «Стальнівці» – «Данківців» не збились з виграшного темпу і у фіналі, здолавши у вирішальному двобої в трьох партіях сильну команду «ДЮСШ №4» (Садгора, Чернівці). Для Стальнівців Новоселицького району це перший тріумф у Буковинській волейбольній лізі.

Фінальну зустріч прикрасили і виступи юних черлідерів з студії сучасно-спортивного танцю «Максимум».

У матчі за 3 місце «Данківці» дещо неочікувано не «всуху», а «лише» 3:1 здолали команду Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича, за яку у «бронзовому» матчі зіграв і ветеран місцевого волейболу та футболу Дмитро Семенюк.

Одразу по завершенні фіналу відбулося нагородження переможців та призерів. Окремими призами були відзначені кращі гравці. Кращим у складі команди ЧНУ назвали Юрія Тесліцького, кращим розігруючим став Анатолій Синицький (ДЮСШ №4), а кращим гравцем змагань визнано Олександра Буздугана («Стальнівці»), який входить до складу суперлігівського «Баркому» (Львів).

Окремо варто відзначити декількох юних учасників вирішальних матчів. Наймолодшому серед них – Маріушу ?Понєвські – лише 15 років, він навчається у 9 класі ЗОШ с. Стальнівці. При цьому він вийшов в основному складі переможців і відіграв на доволі пристойному рівні. У складі ДЮСШ №4 в основі вийшов юний Сергій Турецький, якого донедавна знали більше за успіхами в легкій атлетиці.

У церемонії нагородження взяли участь, зокрема, перший на Буковині майстер спорту з волейболу Петро Раца та «головний колосовець» Новоселиччини, заслужений тренер України, суддя міжнародної категорії з боротьби самбо Георгій Кіріл.

Нагадаємо, що Буковинська волейбольна ліга організована обласним центром «Спорт для всіх» з ініціативи викладача факультету фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ Івана Васкана.

Деталі та фото будуть додані.

Фінал

1 партія

***
2 партія

***
3 партія

***
Матч за 3 місце
1 партія

***
2 партія

***
3 партія

***
4 партія

***

4 Comments
  1. Руслана says

    Шановний Георгію! А чому Ви не згадали ще одного “Кращого  гравця” Буковинської чоловічої волейбольної ліги – Андрія Романишина(ВК Стальнівці) ? Дуже прикро що не побачила його прізвища у вашій статті!!!

    1. Тому що “інформація буде додана” і під ранок не завжди все пам’ятаєш:)
      А, і дякую, що Ви згадали, виправивши ситуацію;)

  2. Oleksandr K says

    Дякую за яскраве видовище !!! Не можу навіть уявити собі що діється на корті бо за звичай -на екрані волейбол -дивитися набагато повільніше , але гра за перше місце навить на моніторі була гарячою , ще перцю додавав чудовий коментатор разом з одним із засновників Буковинського волейболу-Петро Раца!!! Привіт йому великій!!!
    Непереможний блок та й вміле використання першого темпу- заслужливо принесло перемогу Стальнівцям. Зі сторони ДЮСШ грало багато моїх знайомих з великим професійним досвідом… Але Стальнівці з’еднали до купи професіоналізм і досвід- Молодці!!!
    Шкода гравця #5 що на самому початку дістав травми, маю надію що швидко одужує , так виглядало що він був впевнений в своїй команді, й вирішив оглядати гру зблизька ,тай ще щоб його травмовану ногу тримала гарна дівчина (2сет 15мн22сек) 
    Дякую за гру, за натхнення -пійду напевно сьогодні на треніровку!!!

    1. Кандидат у коментатори на наступні фінали;)
      Дякую за добродушний позитивний коментар;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.