Квитки на матчі «Буковини» можна буде купувати через Інтернет!

0

Неймовірно, але факт – на домашній матч «Буковини» проти ФК «Гірник-Спорт» деякі вболівальники не потрапили… через черги біля кас.

150405-Bukovyna-Girnyk-cherga-1

Немало часу довелося пробути у черзі, наприклад, і двом колишнім гравцям цих команд Олександру Білоусу («Буковина») і Євгену Коломійцю («Гірник-Спорт») з рідними і друзями. Якраз з черги вони і зробили фото, якими поділилися з SportBuk.com.

Так як же так вийшло, що біля кас утворилися черги при тому, що на трибунах була доволі скромна кількість вболівальників (офіційні дані – 2200 глядачів. А, нагадаємо, для того, щоби наблизити вболівальницьку підтримку до «самоокупності» клубу, глядачів мало би бути бодай по 5-7 тис., що 150405-Bukovyna-Girnyk-cherga-2зовсім не є фантастичною цифрою для міста з населенням ~250 тис. і області з населенням понад 900 тис.)? Все доволі просто – наші люди встигли майже все робити в останній момент. Враховуючи те, що на останніх домашніх матчах «Буковини» у першій частині першолігової першості України глядачів на трибунах було менше, напевно, вболівальники розраховували «традиційно» прийти за якихось 10 хвилин до матчу, простояти в черзі з декількох людей, взяти квиток і встигнути на початок зустрічі. А тут раз – і величенька черга… Деякі вболівальники, потрапивши в таку ситуацію, просто розвернулись і пішли додому. Але більшість вистояли чергу і… просто пропустили початок матчу.

Таких проблем в майбутньому не мало би виникати, – коментує ситуацію для SportBuk.com президент ФК «Буковина» Сергій Гринюк. За його словами, до наступного домашнього матчу буде відпрацьована система продажу квитків через Інтернет на офіційному сайті клубу. Крім цього, за декілька годин до початку гри квитки в касах продаватимуть в чотирьох вікнах, що теж має посприяти зменшенню черг.

Звісно, найкраще, щоби вболівальники завчасно дбали про придбання квитків, тоді про черги можна буде забути, при тому, що на трибунах буде чимало вболівальників;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.