У Чернівцях 6 березня відкривається кафе інтелектуальних ігор «MALINA IQ»

0

Перше чернівецьке кафе інтелектуальних розваг розташоване на вул. Героїв Майдану, 154 (екс-Червоноармійська), в районі вул. Каспрука (екс-Канівська).

150306-Malina-kafe-vidkryttya

Раніше там вже працювало кафе під назвою «MALINA». Нові господарі вирішили залишити звиклу вже назву, до якої, враховуючи нову спеціалізацію, додали «IQ».

Мета закладу, як розказав fakty.cv.ua співзасновник Вадим Зарицький, – відірвати підлітків (і не лише) від комп’ютерів та планшетів, зробити відпочинок людей більш пізнавальним, цікавим та веселим.

Наразі відомо, що там точно будуть наступні ігри: «Мафія», «Монополія», «Уно», «Скребл», «Актівіті», «Тримай парі», «Дженга», «Нарди», «Шашки», «Шахи», «Доміно». Залежно від гри, можуть грати від 2 до 16 гравців.

В закладі погодинна оплата за оренду стола. Наприклад, стіл на 2 осіб в годину обійдеться в 40 гривень, на 4-х – 60 грн., на 6-х – 80 грн., на 8 – 100 грн. , на 10 – 120 грн.

Як зазначив п. Вадим, для тих, хто все ж вирішив відірватись від планшета та знайти нових друзів та поспілкуватися, буде діяти спеціальна пропозиція: «Або ми знайдемо йому товариша по грі, або наші працівники складуть йому компанію. По вихідних у денний час у нас будуть так би мовити «дитячі години», де або наші консультанти з ігор вчитимуть дітей як грати та гратимуть у настільні ігри, або влаштовуватимемо ігри всією родиною, тому що в наш час – це є дуже важливо, адже, зазвичай, батьки мало приділяють увагу дітям через постійну роботу та брак часу».

Напої та страви, якщо не хочеться, – можна не замовляти. Двері нашого закладу в день відкриття, 6 березня, будуть відчинені з 14 години! На цей день діє 50%-ва знижка на оренду столів, гру відвідувачі вибирають на свій смак чи за рекомендацією працівників кафе.

Забронювати столик можна за тел.: (066) 511-37-37, (098) 443-30-53. А для тих, хто забронюють столик до 4 березня (включно), кава та тістечко у подарунок.

У закладі будуть відбуватися і різноманітні турніри з представлених там ігор, у т.ч. у співпраці з обласним центром «Спорт для всіх», обласним відділення НОК України (Іван Гешко) та іншими спортивними організаціями. А на 8 березня вже заплановано провести цікавий захід серед дівчат, за підтримки модельного агентства «Шоу-Тайм».

 

До відома.

Співзасновники нового кафе Вадим та Анна Зарицькі мають досвід роботи в засобах масової інформації. Анна – в якості радіоведучої, а Вадим був оператором на різних телеканалах, а як представник студії «КУМ-відео» багато разів забезпечував трансляції спортивних подій (в запису і в прямому ефірі).

Leave A Reply

Your email address will not be published.