У Хотині місцева волейбольна команда обіграла вищолігівців

0

Переможцем І турніру з волейболу «Агро-Дан 2006», який завершився у Хотині 8.02.15, стала місцева команда «Данківці».

150208-turnir-Hotyn-Dankivtsi-sportbuk.com

У складі ВК «Данківці» серед кращих був граючий тренер Віктор Туркула, який свого часу грав на позиції ліберо у складі чернівецького «Будівельника» (а його батько Михайло був головним тренером).

Заключного дня змагань, 8.02.15, як повідомляє SportBuk.com Арсеній ЖИЖИЯН, центральним був другий поєдинок, в якому глядачі побачили супер волейбол у виконанні команд «Новатор» (Хмельницький) з вищої професійної ліги та «Данківці» (Хотинський район) з вищої аматорської ліги України.

Після перемог у перших двох партіях здавалося, що і в третій команда «Данківці» переможе, однак гості з Хмельницького вирвали перемогу, чим продовжили глядачами насолоду від волейболу вищого гатунку. Проте у четвертій партії господарі турніру таки дотиснули суперників і виграли і матч, і турнір, загалом (до речі, для загального тріумфу достатньо було навіть програти 2:3).

Після закінчення організатори турніру Віктор Бурденюк (голова ф ермерського господарства «Агро Дан 2006» і меценат спорту) та Микола Пелих нагородили грамотами та пам’ятними подарунками суддів турніру Юрія Тесліцького та Івана Васкана, а також кращих гравців: нападаючий – Дмитро Бойко (Данківці), пасуючий – Едуард Бистрицький (Новатор), ліберо – граючий тренер ВК «Данківці» Віктор Туркула (Данківці).

На жаль, через хворобу декількох основних гравців участь у турнірі не змогла взяти команда «Володар» (Галич).

 

7.02.15

“Новатор” –  “Садгора” – 3:2

“Данківці” – “Булава-Спартак” – 3:1

“Булава-Спартак” – “Новатор” – 2:3

“Данківці” – “Садгора” – 3:0

8.02.15

“Булава Спартак” – “Садгора” – 3:0

“Данківці” – “Новатор” – 3:1

 

Підсумкова таблиця

1. Данківці – 9 очок (Р/П 9-2)

2. Новатор – 4 (7-7)

3. Булава-Спартак – 4 (6-6)

4. Садгора – 2 (2-9)

Leave A Reply

Your email address will not be published.