Трансляція фіналу Кубку області з міні-футболу – у повторі на ТВА

0

У вівторок, 3.02.15, та в середу, 4.02.15, на телеканалі ТВА можна подивитися в запису фінальний поєдинок Кубку області з міні-футболу 2015 р. «Маяк» – «Динамо».

 

У вівторок трансляція розпочнеться о 22:15, а в середу – о 12:30.

 

Футбольна громадськість висловлює щиру вдячність телеканалу ТВА (і, зокрема, генеральному директору – колишньому зірковому футболісту «Буковини» Валерію Сарафінчану, який був 150201-mini-oblCup-final-Dynamo-Mayak-8-sportbuk.com Blazhkoініціатором прямої трансляції на каналі) за можливість побачити захоплюючий фінальний поєдинок в прямому ефірі та в онлайні в інтернеті.

Чимало людей, до слова, дивились фінал і в прямому ефірі. Це відчувається за публічною реакцією на цю пряму трансляцію. А ще випадково «підслухали», що трансляція «паралізувала роботу» салону «ЛЮКСИ», де працює мама кращого бомбардира Бізнес-ліги 2014 Дмитра Дучака («Динамо»), – Зінаїда. Виявляється, коли розпочався прями ефір з майданчику стадіону «Буковина», мама голеадора «заразила» всіх футболом, тож вся увага була прикута до блакитного екрану. Так що недарма Дмитро вийшов на фінал «на уколах» – і своїй команді допоміг виграти (зрівняв рахунок у першому таймі), і рідних втішив (можна не сумніватися, що і його дівчина Яна теж «прилипла до екрану», адже, зазвичай, вона вболіває за свого хлопця вживу, а цього разу на трибунах її не видно було).

Ось такі «пристрасті» були навколо прямої трансляції. Але тепер, у повторі, покажуть вже з декількох камер (прямий ефір був з однієї камери), з повторами голів і найцікавіших моментів. Так що можна буде ще раз «посмакувати» цим СУПЕР фіналом!

Як повідомив Валерій Сарафінчан, ще один повтор фіналу буде у четвер, 5.02.15, о 22:15.

Приємного перегляду!

***

Фото: «Божевільні качелі» і драматична кінцівка у фіналі Кубку з міні-футболу 2015

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.