Олімпійка Січенікова вийшла заміж за лучника «з родословною»

0

Титулована чернівецька лучниця Лідія Січенікова вибула з числа завидних наречених, оформивши стосунки з іншим відомим спортсменом з Чернівців.

140930-Lviv-Shahtar-Portu-Kostash-Sichenikova-prapor-sportbuk

Учасниця Олімпіади-2012 Лідія Січенікова обвінчалась з майстром спорту зі стрільби з лука Михайлом Косташем – сином фіналістки Олімпіади-1988 Тетяни Мунтян (яка за підсумками опитування була названа кращою спортсменкою Буковини ХХ століття, разом із бронзовою призеркою Олімпіади-1968 зі стрибків у висоту Валентиною Козир).

Вінчались молодята у день народження Лідії (3.02.15) і, як кажуть, без огласки, проте колеги-лучники все ж дізнались про цю знаменну подію і завітали до церкви.

Весілля планують зіграти влітку.

Питання зміни прізвища поки що залишається відкритим. За даними SportBuk.com, до Олімпіади Лідія точно залишатиметься Січеніковою, а потім офіційно змінить прізвище, а в інформаційному полі, принаймні, певний час, буде фігурувати Косташ-Січенікова.

Вітаємо Лідію та Михайла з цим серйозним кроком в житті! Бажаємо злагоди, порозуміння і щасливого подружнього життя! І «ексклюзивне» побажання: здобути разом право виступати на Іграх-2016 в Бразилії!;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.