Гунчак готується до сезону з білоруським «Нафтаном» і мріє про Буковину

0

Колишній капітан «Буковини» Руслан Гунчак готується до свого чергового сезону у вищій футбольній лізі Білорусі у складі «Нафтану» (Новополоцьк).

140622-Naftan-Neman-Gunchak-gol!-copy

Минулий сезон «Нафтан» з 43 очками закінчив на 5 місці, тривалий час сенсаційно претендуючи на місце на п’єдесталі (попереду БАТЕ – 71, Динамо (Мінськ) – 61, «Шахтар» (Солігорськ) – 50, Торпедо-БелАЗ – 50). У сезоні-2014 за новополоцьку команду виступали ще двоє екс-гравців «Буковини» Олег Керчу та Євген Сантрапинських. Тепер у «Нафтані» серед колишніх футболістів чернівецької команди залишився один Руслан Гунчак.

В експрес-інтерв’ю SportBuk.com Руслан зазначив, що нині всі зусилля спрямовані на якнайкращу підготовку до нового сезону в Білорусі. Проте, як зізнається екс-капітан «Буковини», про рідний край і рідну команду, як кажуть, не забуває ні на мить: «Так, я постійно цікавлюсь справами «Буковини», дуже хочеться, щоби рідна команда не лише продовжила виступи, а, по можливості, і зберегла прописку у І лізі. Зрозуміло, що уважно стежу за повідомленнями про трагічні події на сході країни. Як і всі українці, сподіваюсь, що з цієї спроби, нарешті, вдасться реалізувати мирний план урегулювання конфлікту. Що в Білорусі кажуть про наші проблеми? Думки різні. Вистачає і «жертв пропаганди». Я намагаюсь пояснювати, що саме у нас відбувається насправді. Дай Боже, щоби якнайшвидше запанував мир. Чи зі мною в Новополоцьку сім’я? Ні. Малий ходить в школу, так що хіба що під час канікул зможуть приїхати. І я при нагоді із задоволенням заїжджаю додому. Тим більше, що у нас справді дуже гарні місця. Вже й тут в Білорусі чую про красу Буковини. Он недавно розказували білоруси про те, як вони їздили на «Битву Націй» в наші історичний Хотин, і як там було цікаво, яка гарна фортеця, які привітні, гостинні люди живуть в тих краях. Мені аж самому дуже схотілось з’їздити при першій ліпшій нагоді в Хотин. Тим більше, що у минулому багаторічний лікар «Буковини» Валерій Чинчик запрошує погостювати на кемпінгу «ЯССЬКІ ВОРОТА», до якого він має безпосередній стосунок. Сподіваюсь, цього року вже точно вдасться туди вирватись».

***

Фото: У чемпіонаті області з міні-футболу 2015 «білоруси» розгромили «патріотів»

***

Відео: Ще один екс-гравець «Буковини» дебютував у вищій лізі Білорусі

***

Відео: Гунчак допоміг «Нафтану» розгромно перемогти у Бресті

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.