Футбол: «Буковина» зазнала першої поразки на турнірі в Черкасах (фото)

2

У другому своєму матчі на турнірі в Черкасах «Буковина» поступилась господарям (ФК «Черкаський Дніпро».

150221-CherkasyDnipro-Bukovyna (4)

На Всеукраїнському турнірі «Банк Михайлівський & UFI & Zorya – CUP» пам’яті В’ячеслава Першина «Буковина» виступає у групі А. У першій грі, нагадаємо, підопічні Юрія Гія здолали 3:2 МФК «Миколаїв».

У 2 турі чернівчани, на жаль, поступились.
«Черкаський Дніпро» (Черкаси) – «Буковина» (Чернівці) 3:0 (1:0)
«Черкаський Дніпро»: Будюк, Давидов, Тарасенко, Синьогуб, Бурлін, Мединський, Сафонов, Лісовий, Бушман, Скарлош, Качур, Шопін, Захаревич, Безсалов, Кошадзе, Довбик, Батальський
«Буковина»: Чопко (в), Жовтюк, Терехов, Давидчук, Лисюк, Косован, Темерівський, Булезюк, Власюк, Лакуста, Ішков, Королянчук, Сивка, Загідулін.
Голи: Мединський 38, Безсалов 56, Батальський 75

(дані cherkassy-sport.com)


***

До вашої уваги звіт про матч від прес-служби ФК «Буковина»:

21 лютого чернівецька «Буковина» зіграла другий матч у Всеукраїнському турнірі «БАНК МИХАЙЛІВСЬКИЙ УФІ & ЗОРЯ – КУБОК 2015», який відбуватиметься у селі Білозір’я Черкаської області. Підопічні Юрія Гія протидіяли «Черкаському Дніпру», який у першому матчі переміг колектив «Арсенал – Київщина» (Біла Церква) – 4:2.
Нагадаємо, що у стартовому матчі турніру наша команда перемогла МФК «Миколаїв» – 3:2. Як бачимо,сьогодні відбувся поєдинок між лідерами групи «А».
Кілька про сьогоднішнього суперника «Буковини» – «Черкаський Дніпро». Черкаська команда виступає у другій лізі українського футболу. Зараз представники Черкас посідають друге місце на претендують на підвищення в класі. У лавах «Черкаського Дніпра» виступає кращим бомбардир друголігової першості України Олександр Батальський, який забив 11 голів. Захищає кольори черкаського колективу захисник Олег Тарасенко. Минулого сезону Олег провів за «Буковину» 6 офіційних матчів.
Взимку цього року «Черкаський Дніпро» серйозно підсилив склад. У Черкаси повернулися колишній півзахисник луцької «Волині», ФК «Севастополь», мінського «Динамо» та ФК «Полтава» Максим Лісовий, а також нападник Руслан Качур, який запам’ятався результативною грою у харківському «Геліосі», а останнім часом захищав кольори узбецької команди «Навбахор» (Наманган). Підписав контракти «Черкаський Дніпро» з таким футболістом, як півзахисник Андрій Скарлош («Сталь», Алчевськ). Тренує сьогоднішнього суперника «Буковини» уродженець Черкас, екс-гравець донецького «Шахтаря» Ігор Столовицький.
Вже на 4 хвилині матчу підопічні Юрія Гія створили небезпечний момент у воріт суперника. Мар’ян Косован з лівого флангу виконав штрафний, а ось захисник Артем Тєрєхов не зміг влучно пробити головою. Через 9 хвилин воротам чернівецької команди загрожував Андрій Скарлош. На «постріл» Андрія зреагував потенційний воротар-новачок «Буковини». На 15 та 21 хвилинах зустрічі двічі пробивав штрафний удар Артем Тєрєхов. В одному випадку Артем не влучив у «рамку», а в іншому – вдало зіграв воротар черкаського колективу.
На 26 хвилині на вістрі атаки «Черкаського Дніпра» опинився екс-захисник «Буковини» Олег Тарасенко. На щастя, Тарасенко не зміг влучно пробити головою. А через 13 хвилин підопічні Ігоря Столовицького організували першу результативну атаку. Після передачі Андрія Скарлоша вдало зіграв потенційний новачок «Черкаського Дніпра» Ігор Мединський, який чудово діяв на «другому поверсі».
У другому таймі футболісти «Черкаського Дніпра» ще двічі «розписалися» у воротах «Буковини». На 56 хвилині гри м’яч опинився у воротах чернівчан після того, як виконав штрафний Артем Бессалов. А за 16 хвилин до завершення основного часу другого тайму результативного удару головою завдав кращим бомбардир другої ліги сезону – 2014/2015 Олександр Батальський, який використав передачу Руслана Качура. На 79 хвилині гри футболісти «Буковини» мали шанс забити гол-престижу, однак після удару Олександра Темерівського м’яч влучив у поперечину.
«Буковина» поступилася з рахунком 0:3. 23 лютого підопічні Юрія Гія зіграють свій третій матч у групі «А». Наші земляки протидіятимуть гравцям команди «Арсенал-Київщина» (Біла Церква). Саме після цього матчу і визначиться те, чи зіграє «Буковина» у півфіналі турніру.
Склад «Буковини»: потенційний новачок, Микола Жовтюк, потенційний новачок (потенційний новачок, 75), Артем Тєрєхов, потенційний новачок, Олександр Темерівський, потенційний новачок, потенційний новачок (Андрій Королянчук, 46), Мар’ян Косован (потенційний новачок, 50), Олександр Булезюк (Сергій Загідулін, 46), потенційний новачок (Тарас Сивка, 60).
Фото: cherkassy-sport.com

***

2 Comments
  1. Антон Михайленко says

    А слабо вставити гіперпосилання на cherkassy-sport.com, а не просто текст?

    1. Антон, по-перше, я посилання на Черкаси-спорт поставив, якщо не помиляюсь, у двох місцях (в т.ч. на фото). А текст (звіт про матч) я взяв з сайту ФК “Буковина” (точніше з соціальної сторінки клубу). Я на черкаському сайті не дивився звіт, лише фото і статистику матчу. В принципі навіть не звернув увагу, чи був там звіт і чи це той самий, що на клубній сторінці. Якщо це той текст, тоді, певно, інші мене заплутали:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.