Перша фіналістка «Льодової королеви 2015» – фінансовий директор

0

Завершився перший тиждень голосування у конкурсі «Льодова королева 2015».  Першою фіналісткою стала чернівчанка Альонка Цибух.

До останніх годин лідирувала інша красуня – студентка ЧНУ Дар’я Гречка. Але на самому фініші першого тижня голосування 2015-Lyodova-Koroleva-2-Tsybuh-Alyonka-sportbuk.comдрузі своїми голосами вивели вперед Альонку Цибух, яка, за умовами конкурсу, напряму потрапляє до фіналу.

У свої 23 роки Альонка вже є фінансовим директором приватної будівельної компанії (ТОВ «КМ-БУД»). Закінчила чернівецьку гімназію №4 і ЧТЕІ КНТЕУ. Відвідувала театральну студію при Чернівецькому муздрамтеатрі. Веде активний спосіб життя, є постійною учасницею колективних оздоровчих пробіжок, катань на «Льодовому майданчику» та інших спортивно-масових пропагандистських заходів, на деяких з яких виступала у ролі спів ведучої.

Нагадаємо, що фото долучитися до конкурсу може будь-яка буковинка віком від 15-ти до 35-ти років, надіславши фото та коротку інформацію про себе на e-mail: missportbuk@gmail.com. З умовами участі у конкурсі можна ознайомитися тут:

Співорганізатори конкурсу – «Льодовий майданчик», обласний центр «Спорт для всіх», модельне агентство «Шоу-Тайм», спортивний портал SportBuk.com (за підтримки обласного відділення НОК України).

***

Голосування: Обираємо фіналісток конкурсу «ЛЬОДОВА КОРОЛЕВА 2015»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.