Легка атлетика: Лупу «засвітилась» на «Різдвяних стартах 2015» у Києві

0

У Києві 9.01.15 стартували традиційні змагання з легкої атлетики у приміщенні «Різдвяні старти», з яких нерідко розпочинають сезон і деякі провідні буковинські спортсмени.

Kopanayko-Lupu-sportbuk.com

Цього разу стартового дня «Різдвяних стартів» відзначився луганський чоловік Наталки Лупу – Сергій Копанайко, який виграв 60-метрівку з бар’єрами з результатом 7,77, який відповідає нормативу майстра спорту міжнародного класу. Тож Наталка, яка ще готується до сезону, вже, можна сказати, «засвітилась» через успіх чоловіка, за якого, зрозуміло, вона вболіває.

Виступала цього дня і наша титулована стрибунка потрійним Руслана Цихоцька. Щоправда, у стрибках у довжину, де вона не втрутилась у розподіл призових місць. Сподіваємось, у коронному потрійному стрибку чернівчанка виступить вдаліше. Хоча варто зауважити, що Руслана теж відновлюється після проблем зі здоров’ям.

 

До вашої уваги  звіт про перший день змагань у прес-релізі ФЛАУ (flau.org.ua):

В Києві розпочалися ювілейні, ХХ легкоатлетичні змагання у приміщенні «Різдвяні старти», в яких беруть участь понад триста спортсменів з чотирнадцяти регіонів України. В перший день були розіграні 14 комплектів нагород. Двічі підіймалася на найвищу сходинку п’єдесталу пошани харків’янка Ганна Плотіцина. Підопічна Сергія Красовського змагалася на гладкій та бар’єрній 60-метрівках. Незважаючи на те, що дисципліни йшли у розкладі поруч, і упродовж менш ніж двох годин в обох видах відбулися і кваліфікаційні забіги, і фінальні, у Плотіциної вистачило сил стати дворазовою переможницею «Різдвяних стартів». Особливо напруженою була боротьба на гладких 60-ти метрах, де перше і четверте місця розділили усього чотири соті секунди. Час Анни на 60 м з/б – 8,14, на 60 м – 7,58.

З поміж інших переможців відзначимо киянина Сергія Копанайка, який виграв бар’єрний спринт з результатом, що відповідає нормативу майстра спорту міжнародного класу – 7,77. А ось повний перелік тріумфаторів першого дня «Різдвяних стартів-2015»:

 

ЧОЛОВІКИ:

60 м. Сергій Костенко (Запорізька обл.) – 6,88

400 м. Максим Костічев (Житомирська обл.) – 48,77

1500 м. Юрій Кіщенко (Одеська обл./Житомирська обл.) – 3.48,80

60 м з/б. Сергій Копанайко (Київ) – 7,77

2000 м з/п. Сергій Шевченко (Київська обл.) – 9.07,66

Жердина. Олександр Корчмід (Київська обл.) – 5.40

Довжина. Сергій Никифоров (Київська обл.) – 7.78

 

ЖІНКИ:

60 м. Анна Плотіцина (Харківська обл.) – 7,58

400 м. Юлія Олішевська (Житомирська обл.) – 53,2 (ручний секундомір)

1500 м. Юлія Кутах (Донецька обл./Вінницька обл.) – 4.25,16

60 м з/б. Анна Плотіцина (Харківська обл.) – 8,14

2000 м з/п. Юлія Прокоф’єва (Київ) – 6.52,07

Жердина. Ольга Зюзіна (Київська обл.) – 3.80

Довжина. Маргарита Твердохліб (Донецька обл./Вінницька обл.) – 6.48

Прес-аташе ФЛАУ Олександр Даниленко

***

Відео: Олімпійська чемпіонка Мерлені підтримала травмовану сестричку Лупу

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.