Арбітр ФІФА Мосейчук і екс-гравці «Буковини» отримали тренерські дипломи

0

Дипломи Федерації футболу України відповідно до Тренерської конвенції УЄФА категорії «С» отримала група буковинців, серед яких і доволі відомі футбольні особистості.

141229-obl-FF-dyplomy-C-sportbuk.com (1)-Moseychuk-Zadorozhnyak-Kraft

Зокрема, дипломи отримали колишній гравець «Буковини» Михайло Рябий, голова Новоселицької районної федерації футболу Іван Фока, батько екс-гравця юнацької збірної України і молодіжного складу «Таврії» Дмитра Ляха – Микола Лях, арбітр ФІФА Юрій Мосейчук та інші.

Як зазначає працівник обласної федерації футболу Олександр Плахов, цю школу (курси) утворено для навчання та підготовки тренерів у сфері юнацького та масового футболу. Основні елементи освітнього процесу – досвід провідних фахівців з футболу, теорія і практика навчання футболу, підвищення кваліфікації тренерів відповідно до Тренерської конвенції УЄФА категорії рівня «С» диплом ФФУ, без якої неможливо отримати ліцензію («PRO», «А», «В»).

Також у спільному інноваційному проекті ведеться робота з підготовки і випуску різної науково-методичної літератури, відеоматеріалів, організації та проведення всеукраїнських та міжнародних науково-практичних конференцій, конгресів, семінарів.

В основу системи навчання тренерів покладено обмін досвідом роботи, стажування тренерів у обласних  українських та зарубіжних футбольних дитячо-юнацьких клубах, вивчення сучасних новітніх технологій щодо проведення навчально-тренувального процесу у футболі із залученням провідних фахівців як в області футболу, так і в інших сферах діяльності.

 

Дипломи отримали:

Лакуста Олександр 

Глібка Володимир 

Рябий Михайло 

Чорнокоза Олег 

Бабюк Володимир 

Фока Іван Іванович 

Мосейчук Юрій Юрійович 

Заболотний Сергій 

Лютик Сергій 

Горпиняк Тарас 

Гуцуляк Олександр 

Лях Микола 

Кошура Андрій – перепідготовка  

Тимчук Дмитро – перепідготовка  

Васильчук Аурел – перепідготовка  

Кошура Віктор – перепідготовка  

Яворський Андрій – перепідготовка

Вручення відбулось перед Новим роком 2014/15
***

Футбол: На Буковині продовжують готувати тренерів з ліцензією УЄФА (фото)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.