У Чернівцях облаштовують ще один майданчик з штучною травою (фото)

2

Четвертий у Чернівцях міні-футбольний майданчик з штучною травою розміром 42х22 м облаштовують у мікрорайоні «Калічанка».

 

Керівник міської федерації футболу Сергій Задорожняк і головний "локомотивець" Чернівців Іван Іліка
Керівник міської федерації футболу Сергій Задорожняк і головний “локомотивець” Чернівців Іван Іліка

Розташований він на території спортклубу «Локомотив» (вул. Білоруська, 25 А), керівником якого є у минулому один з найтитулованіших буковинських спортсменів Іван Іліка (спортивна ходьба).

Паралельно з облаштуванням міні-футбольного майданчика з штучною травою «киплять» ремонтні роботи і в спортзалі «Локомотив».

Ці серйозні інвестицію в чернівецьку спортивну базу здійснює Львівська залізниця (начальник – Богдан Петрович Піх). І, звісно, не без сприяння міністерства інфраструктури, яке очолює Максим Юрійович Бурбак.

Як повідомив SportBuk.com Іван Григорович Іліка, штучний майданчик може бути готовим навіть наступного тижня.

Що ж, чекаємо з нетерпінням, адже сучасних спортивних об’єктів Чернівцям не вистачає…

Нагадаємо, що інші 3 міні-футбольні майданчики з штучним покриттям розміром 42х22 м розташовані біля стадіону «Буковина», на території ФОК «Олімпія» і біля готельно-ресторанного комплексу «Маленький Париж». Ще в наявності у Чернівцях є стандартне футбольне поле з штучною травою (ФОК «Олімпія»), футбольний майданчик з штучною травою 65х36 м в студмістечку ЧНУ і два майданчики розміром 24х15 м (стадіон «Мальва» і ФОК «Олімпія»).

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: Запрацював майданчик з штучною травою в комплексі «Маленький Париж»

***

2 Comments
  1. Аноним says

    Хватит клепать эти футбольные поля.
    Хоть одну нормальную баскетбольную площадку сделали бы!

    1. Може, дійде черга:) Але сприяти цьому треба масовістю місцевих змагань;) Футболісти до того, як з’явились ці штучні майданчики, теж відзначались найбільш масовими місцевими змаганнями;) Так що треба рухатись в цей бік;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.