Буковинці – призери ІІ Всеукраїнських ігор серед студентської молоді (фото, відео)

0

Удруге поспіль представники Буковини увійшли до числа головних героїв Всеукраїнського спортивного заходу серед молоді, який цього року гостював в Южному Одеської області.

140925-27-igry-molodi-Yuzhne-sportbuk.com (38)-Rotar-Andriets-medali

У 2013 р., нагадаємо, команда Чернівецької області у складі Крістіни Колісник, Юрія Масікевича (педколедж ЧНУ) та Людмили Семенюк (БДФЕУ) святкувала в Ялті (Гаспра) загальнокомандну перемогу за підсумками всіх видів програми.

На ІІ Всеукраїнському спортивному заході серед молоді, який Всеукраїнський центр «Спорт для всіх» провів в Южному, Буковину представляли Віталій Андрієць і Крістіна Глушко з ЧНУ та Тетяна Ротар з педколеджу ЧНУ. Цього разу буковинці розділили 2-3 місця з командою Донецької області. А переможну естафету у наших земляків перебрали представники Полтавщини (Олександр Гирман та Оксана Зав’ялова з Миргорода), яким, до слова, Віталій Андрієць і Тетяна Ротар поступились у боротьбі за 3 місце в турнірі з пляжного волейболу.

Отож, в окремих видах програми буковинці показали наступні результати: пляжний волейбол – 4 місце (трійка призерів – Рівненська, Тернопільська, Полтавська обл.), бадмінтон – 12-22 (Дніпропетровська, Донецька, Львівська), естафета №1 – 2 місце (1 – Полтавська, 3 – Миколаївська), естафета №2 – 3 місце (Волинська, Кіровоградська), настільний теніс – 7-11 м (Хмельницька, Вінницька, Закарпатська обл.).

До слова, минулорічні тріумфатори Крістіна Колісник та Юрій Масікевич не змогли поїхати на Всеукраїнський фінал через травму, яку Юрій зазнав, граючи у чемпіонаті області з футболу.

Зазначимо, що цього разу Всеукраїнський центр «Спорт для всіх» взяв на себе витрати по проживанню і харчуванню учасників заходу, тож на плечі обласних центрів «Спорт для всіх» лягли лише витрати на проїзд.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор Чернівецького обласного центру «Спорт для всіх»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

***

Фото: Буковинці виграли І Всеукраїнські комплексні спортивні заходи в Ялті

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.