Івано-Франківськ запрошує буковинців 12 жовтня на пробіг (до напівмарафону)

2

Організатори Франківського півмарафону запрошують буковинських любителів бігу приєднатися до непересічної події, яка відбудеться в сусідньому обласному центрі 12 жовтня 2014 р.

141012-Frankivsjk-pivmarafon

Охочі можуть заявитися на дистанції від 3 км до напівмарафону (+21 км). Окрема пропозиція для дітей – дитячий забіг на 300 м. Можна також взяти участь в естафеті 4х3 км або в забігу на 1 км з собакою.

У дитячому забігу можна брати участь без стартового внеску.

На інших дистанціях внесок становить від 75 грн. до 175 грн. У найбільшу суму входить і фірмова футболка від Франківського пів марафону (окремо її можна замовити за 100 грн.). За винятком витрат на виготовлення футболки, решта грошей розподіляються таким чином: 80% цих коштів будуть відправлені на організацію лікування поранених бійців АТО, Нацгвардії, Української Армії; 20% цих коштів підуть на організацію стерилізації безпритульних собак, для комфортного життя мешканців міста.

Загальна реєстрація завершується 5 жовтня. Футболку можна замовити до 25 вересня.

Сподіваємось, що і буковинці візьмуть участь у Франківському пів марафоні, і франківці долучаться як (традиційно) і до «Буковинської милі» (з 2013 р. – і чемпіонат України з бігу на 1 милю), так і до масового забігу в рамках «Буковинської милі» (28 вересня 2014 р.).

Реєстрація для участі у Франківському пів марафоні – на сайті змагань (run.if.ua).

Не зволікайте!

2 Comments
  1. Leks says

    Клас, хто їде?

    1. А Ви запропонуйте для початку свою компанію;) Тобто, хто хоче їхати за компанію, вийти “так-то” на зв’язок;) І це буде початок:)

Leave A Reply

Your email address will not be published.