Відео: У Кубку України буковинець пройшов далі, а в Кубку Білорусі наші вибули

2

Уперше весь матч у складі харківського «Металіста» зіграв уродженець Кельменців Юрій Ткачук – у матчі 1/16 фіналу Кубку України проти ФК «Суми».

 

Юрій Ткачук
Юрій Ткачук

«Металіст» з буковинцем у складі лише у додатковий час дотиснув на виїзді «Суми».

Дебютант Кубку України Юрій Ткачук народився 18.06.95 в Кельменцях Чернівецької області, де і почав займатися футболом під керівництвом Олександра Котова.

У 2008-09 рр. Юрій грав за «Моноліт» (Іллічівськ), а у 2009 р. на нього звернули увагу селекціонери «Металіста». Ткачук виступав за вікові команди харків’ян. А в основі дебютував 7.05.14 у матчі проти ФК «Севастополь».

Залучається до вікових збірних України. За збірну U-17 зіграв 10 матчів і забив 2 голи, а за збірну U-19 – 14 ігор. Грає переважно у півзахисті.

Ще один клуб, у складі якого виступає вихованець буковинського футболу (Руслан Платон), «Металург» (Запоріжжя) в 1/16 фіналу здолав в гостях «Геліос» (Харків) з рахунком 1:0. Руслан перебував у запасі.

А тепер про буковинських легіонерів у Білорусі. «Нафтан» (Новополоцьк), я складі якого грають одразу троє екс-гравців «Буковини», на жаль, поступився в 1/8 фіналу Кубку Білорусі вдома команді другого дивізіону «Вітебськ». Олег Керчу зіграв весь матч, Євген Сантрапинських вийшов на заміну на 55 хв. замість Кривобока, а Руслан Гунчак у грі участь не брав.

 

Суми – Металіст – 0:0 (дод. час – 0:1)

***

Флеш-інтерв’ю (в т.ч. Юрій Ткачук)

***

Буковина – Чорноморець – 0:4

***


***

Кубок Білорусі, 1/8 фіналу

Нафтан – Вітебськ – 1:2

Голи: 0:1 Шаков (26 п.), 0:2 Шаков (30), 1:2 Шкабара (79 п.).
Ппопередження: Сучков (11), Зюлев (24), Керчу (77).

***

Відео: Ще один екс-гравець «Буковини» дебютував у вищій лізі Білорусі

***

2 Comments
  1. олег says

    Так Руслан ж був у Чернівцях на матчі з Чорноморцем! Не знаєте, яка причина пане Георгію?)

    1. Дуже хотів ще разочок забити три голи “Чорноморцю”:)
      Не пересікався з Русланом. Певно, травма якась. Або могли вирішити дати йому пару днів відпустки, сподіваючись, що першолігового суперника вдома обіграють і без нього…

Leave A Reply

Your email address will not be published.