Відео: Красуня «змушує» мера Чернівців і губернатора обливатися холодною водою

0

Футболісти, моделі, керівники різного рівня, журналісти та інші представники Буковини долучаються до всесвітнього флешмобу і обливаються холодною водою, викладаючи відповідне відео в інтернеті.

Kaspruk-Rogozha-Vanzuryak-sportbuk.com

Швидкій «розкрутці» всесвітнього благодійного флешмобу з обливанням крижаною водою серйозно посприяли такі всесвітньовідомі особистості, як Біл Гейтс, Дженніфер Лопес, багато зіркових футболістів на чолі з Роналду та Мессі (дивіться на відео нижче). Напевно, активність зірок світового футболу і призвела до того, що на Буковині до цієї акції, як повідомив SportBuk.com Олександр Білоус, першим приєднався екс-футболіст «Буковини» Володимир Кифяк. А далі флешмоб буквально за декілька днів добрався навіть до перших осіб. Модель і переможниця конкурсу Водна Королева 2013 Яна Рогожа-Двірничук серед своїх трьох «обранців» назвала директора модельного агентства «Шоу-Тайм» Ліну Ільніцьку, мера Чернівців Олексія Каспрука та колишнього начальника облмолодьспортуправління Олександра Довганича, а останній того ж дня, прийнявши естафету, кинув виклик і губернатору Роману Ванзуряку. Отже мер і губернатор «мусять» долучитися до всесвітнього флешмобу практично разом – протягом однієї доби.

Тут ми будемо додавати відео з новими цікавими особистостями, які підтримують акцію.

Зазначимо, що серед тих, хто вже приєднався, – багато колишніх і теперішніх футболістів «Буковини», в т.ч. Вадим Пислар, Володимир Найко, Юрій Бахтіяров, Роман Степанков, Андрій Королянчук та інші.

***

Володимир Кифяк

***

Євген Коломієць

***

Георгій Мазурашу

***

Водна Королева Яна Рогожа-Двірничук

***

Олександр Довганич

***

Ліна Ільніцька (модельне агентство «Шоу-Тайм»)

***

Степан Маковійчук

***

Андрій Королянчук

***

Вадим Пислар

***

Олександр Білоус

***

Юрій Бахтіяров

***

Роман Степанков

***

Володимир Найко

***

Олександр Темерівський

***

Кріштіано Роналду

***

Вадим Комарницький

***

Віктор Мігалчан (Богдан Юсипчук – Київ, український актор, Джейсон та Френк – спортсмени, бойові мистецтва , Нью Йорк, Джаннет Шей – бойові мистецтва (моя учениця), Штат Вашингтон, Ентоні Джонсон – балетмейстер, актор. Лос Анжелес, Каліфорнія, Морган Беноа – актор, бойові мистецтва, Лос Анжелес, Каліфорнія)

***

Дженніфер Лопес

***

Мессі

***

Біл Гейтс

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.