Фото: «День здоров’я» звів на волейбольному майданчику ЗОШ №1 і №2

0

Першими літнього сезону 2014 пропозицією провести «День здоров’я» в туркомплексі «Аква-Плюс» скористалися учні Чернівецької ЗОШ №1.

Обласний центр «Спорт для всіх» і «Аква-Плюс» вже не перший рік пропонують проводити «Дні здоров’я» на території туристичного комплексу, де є необхідна інфраструктура для активного відпочинку. Для організованих груп, які завчасно домовляться про організацію корпоративного «Дня здоров’я» (<sportbuk@gmail.com>, 050 841-61-33), передбачені у робочі дні знижку 50% на альтанки («бесідки»), а також різні знижки на інші послуги (за окремою домовленістю). Звісно, у цю пропозицію входить і безкоштовна організаційна підтримка від облцентру «Спорт для всіх».

Учні ЗОШ №1 (переважно 8-Б класу) на «Дні здоров’я» пограли у своє задоволення у волейбол, футбол, бадмінтон та інші рухливі ігри, а також влаштували цілий чемпіонат з дартсу, в якому взяли участь навіть вчителі і батьки. Найвлучнішими серед дівчат виявились Олександра Коцюба, Марина Єремія, Анна Колісник (розділили 2 місце) та Анна Унгурян, а серед хлопців – Юрій Мазурашу, Володимир Станішевський та Петро Євань. Хоч симпатичні нагороди від батьківського комітету отримали всі учасники змагань.

Цього ж дня, 4.06.14, на активний відпочинок у туркомплекс «Аква-Плюс» приїхали і учні ЗОШ №2, і також переважно з уже 8-го класу. Враховуючи такий збіг обставин, представники двох шкіл вирішили зійтися у товариському матчі на волейбольному майданчику. Домовились зіграти змішаними складами і у своєрідний мікс волейболу та піонерболу (тобто дозволялось перший м’яч ловити). В обох командах було по одній вихованці волейбольного відділення обласної ДЮСШ (ЗОШ №1 – Олександра Коцюба, ЗОШ №2 – Катерина Смоляк), які, як кажуть, і задавали тон. Першу партію виграла команда ЗОШ №1 (25:18), у другій друга школа реваншувалась (25:23), а у третій, короткій, партії успішніше зіграли Коцюба і Ко – 15:8.

Усі учасники товариської зустрічі отримали пам’ятні презенти від обласного центру «Спорт для всіх» та обласного відділення НОК України.

А найголовніше, що «День здоров’я» приніс всім море задоволення і позитивних емоцій. Повертаючись додому, школярі зазначали, що треба частіше виїжджати на подібні заходи.

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com,
директор обласного центру «Спорт для всіх»

 

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Ліга пляжного волейболу запрошує 8 червня розіграти уїк-енди на «Аква-Плюс»

***

Туристичний комплекс «АКВА-ПЛЮС»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.