Футбол: Матч «Буковина» – «Динамо-2» (Київ) перенесений на 30 травня (18:00)

0

У п’ятницю, 30.05.14, чернівецька «Буковина» проведе заключний домашній матч першолігової першості України з футболу – проти резервістів київського «Динамо».

 140412-Bukovyna-Stal-B-sportbuk.com (22)

Матч розпочнеться о 18:00.

Як відомо, чернівецький клуб нині переживає один з найскладніших періодів в своїй історії, знову опинившись на межі існування. Як зазначає багаторічний прес-аташе і «голос» головної футбольної команди краю Сергій Батюк, ця гра може виявитися останньою не лише в сезоні, а і в славній біографії «Буковини», чия подальша доля нині перебуває під величезним знаком запитання…

Киваючи в бік керівництва області та міста, а також бізнесменів, самі вболівальники, на жаль, не підтверджують свою прихильність до команди практичною підтримкою, тобто відвідуванням домашніх матчів (як відомо, якби на кожен домашній поєдинок збиралось би по 6,5 тис. і більше вболівальників, «Буковина» могла би практично не залежати від наявності/відсутності спонсорів).

У цьому сенсі архіважливим буде матч «Буковина» – «Динамо-2» (Київ). Тобто чим менше буде на трибунах шанувальників футболу, тим, відповідно, меншими будуть надії на те, що чернівецька команда матиме підтримку для продовження виступів на майстрівському рівні. Тож давайте «не словом, а ділом» покажемо, що ми справді хочемо, аби «Буковина» не зникла з футбольної карти України! Невже 20 грн. – це так багато, щоби відвернутися від улюбленої команди в такий важкий момент?..

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.