Запрошуємо на відкритий урок здоров’я (фітнес на степ-платформах і зумба)

2

У понеділок, 7.04.14, у Чернівцях відбудеться безкоштовне відкрите заняття з фітнесу зумба і на степ-платформах, на яке запрошуються всі охочі.

 cours-zumba-2

Відкритий урок здоров’я присвячений Всесвітньому дню здоров’я, який святкують 7 квітня.

Співорганізатори заходу – кафедра здоров’я людини, рекреації та фітнесу факультету фізичної культури і здоров’я людини Чернівецького національного університету ім. Ю. Федьковича та обласний центр ФЗН «Спорт для всіх». Заняття будуть проводити досвідчені фахівці цієї кафедри.

Серед учасників відкритого заняття будуть розіграні презенти від обласного відділення НОК України (у т.ч. з автографами почесних гостей, серед яких очікуються і титуловані буковинські спортсмени).

Місце проведення відкритого заняття – зал фітнесу факультету фізичної культури і здоров’я людини ЧНУ на 2 поверсі (студмістечко, вул. Стасюка, 4 Д). Початок – о 14:00.

Для участі у занятті з собою мати спортивну форму!

Про бажання і готовність взяти участь просимо повідомити попередньолю на e-mail: <sportbuk@gmail.com> та/або за телефонами: (050) 958-04-75, (050) 841-61-33.

Зазначимо, що після завершення заходу буде офіційно оголошено і про набір у соціальну групу занять з фітнесу, які будуть проводитися на базі цієї ж кафедри.

2 Comments
  1. Валя says

    Хочу взяти участь.

    1. Будемо чекати! Не забудьте форму;)

Leave A Reply

Your email address will not be published.