«Серце до Сердця 2014»: Допоможемо разом діткам з вадами зору!

0

«Серце до Серця» – благодійна акція, котра з 7 по 27 квітня 2014 року допомагатиме діткам Чернівецької області.
140407-27-Sertse-do-sertsya
Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» є платформою для єднання добрих та щирих сердець з усієї України. Це місце, де по’єднуються зусилля та можливості для однієї, єдиної, великої справи – допомоги хворим дітям.
«Особисто для мене фонд став сім’єю. Сила любові, щирості, віри та відданості кожного члена нашої родини генерується в рушійний механізм, що без упину направляє свою енергію на розвиток волонтерського руху та виховання благородних почуттів у сучасної молоді України», – каже регіональний координатор акції в Чернівецькій області Віталій Смандич.
Результатом наполегливої праці нашої дружньої команди є щорічне зростання кількості активних волонтерських кадрів і відповідно дітей, які отримали адресну допомогу та покращення ситуації з обладнанням в обласних дитячих лікарнях для безоплатного користування.
Очі – це головний орган сприйняття світу. Яким Ви побачите цей світ, таким він і буде саме для Вас сьогодні і в майбутньому, тому у 2014 році темою акції ми обрали проблему дитячого зору, а саме косоокості.
Усіх нас протягом життя супроводжують спогади з дитинства як своєрідна нарізка яскравих слайдів з найемоційніших моментів світлого періоду. З плином часу, вже у дорослому житті відбуваються події, де ви підсвідомо говорите: «у дитинстві ми з батьками ходили в гори і у моїй пам’яті зберігся саме такий захід сонця», або «таке саме було в моєму дитинстві», або «а в дитинстві в моєму дворі стояла береза, я хочу таку саму біля свого будинку»…
Давайте об’єднаємо зусилля і зробимо добру справу! Допоможемо дітям бачити світ яскравим! Нехай життя українських дітей стане для нас найбільшою любов’ю!
Головним банківським партнером є ВАТ «КРЕДОБАНК».
Рахунок для благодійних внесків: р/р 2600501306399 в Київському Відділенні Центральної філії ПАТ «КРЕДОБАНК», МФО 325365, ЄДРПОУ 34354227.
Найменування платежу: Благодійний внесок для Чернівецької області.
Адреса банку: м.Чернівці, вул. Героїв Майдану, 2В (вул.Червоноармійська, 2В) в торговому домі «Соборний», І поверх, що на пл. Соборній.

 

Портал SportBuk.com закликає представників спортивної громади і шанувальників спорту не залишатися байдужими і, по-можливості, підтримати благодійну акцію! Спільними зусиллями!

Leave A Reply

Your email address will not be published.