Мережа закладів харчування «ГНОМ» встановила знижки для спортсменів!

3

До програми спортивної лояльності SportBuk.com приєдналась популярна чернівецька мережа закладів харчування «ГНОМ» (плюс «Централь»).

Тимчасово призупинено видачу карток на знижку. Стежте за оновленнями на сайті та цієї інформації!;) Gnom-rekl-140414-copy

Відтепер спортсмени рівня майстра спорту і вище можуть отримати (особисто!) в офісі мережі по вул. Ватутіна, 5 картку на приємну постійну знижку, пред’явивши посвідчення майстра спорту, майстра спорту міжнародного класу, заслуженого майстра спорту або заслуженого тренера України (працівника фізичної культури і спорту).

Нагадаємо, що до мережі входять: Експрес-харчування – вул. Ватутіна, 5; Сладкарня – вул. Ватутіна, 3; Кафе домашньої кухні – вул. Головна, 58 (біля Собору); Ресторан «Централь» – вул. Ватутіна, 1; Продовольчий магазин – вул. Стрийська, 14.

Кафе домашньої кухні «Гном» також пропонує приємні знижки на комплексне харчування для груп спортсменів (за умов попереднього замовлення). Тел. для довідок: (0372) 58-56-02, (099) 971-53-30.

Мережу «ГНОМ» взагалі давно називають «спортивною», адже її власником є спортивна родина Нагорняків: Віктор Прокопович – заслужений тренер України з боротьби самбо, сини Юрій та Володимир – майстри спорту з боротьби дзюдо і самбо, а Лариса Йосипівна – активістка міського жіночого клубу «Успішна чернівчанка» і лауреатка різноманітних почесних номінацій. Дружина Юрія – Ірина Нагорняк – друга віце-міс конкурсу «Успішна пані Чернівців 2011».

Свого часу мережа «ГНОМ» підтримувала особисто капітана збірної України з боротьби самбо, заслуженого майстра спорту Ольгу Панчук-Унгурян, яка є вихованкою Віктора Нагорняка.

***

Знижки до 50%, спеціальні пропозиції (програма «спортивної лояльності»)

3 Comments
  1. Іван says

    А куди саме туди заходити?

    1. Вхід з кута (Ватутіна/Ємінеску), по коридорчику і наліво. Думаю, знайдете;)

  2. Ковальчук Олексій says

    29.09.2015 Хотів розрахуватись карткою, але на касі до якої я вистояв чергу небуло термінала, я попросив продавця провести оплату на іншій касі якщо це можливо, щоб я не стояв знов в черзі. Продавець (зі світлим волоссям) мовчки взяла картку і пішла на іншу касу проводити оплату, але з незрозумілої мені причини, продавець яка була на касі (з чорним волоссям, де знаходився термінал) в грубій формі зробила мені завуваження, що я зобовязаний знати де знаходиться термінал, мотивуючи це тим що я є частим клієнтом, на що я заперечив що не знав про те що на касі до якої я вистояв чергу нема термінала, тоді вона почала мене переконувати в тому що я знав і сказала:”Ти знав, я запамятала твою наглу морду”. На моє прохання дати мені книгу скарг мені відмовили, довелось самому шукати, я залишив свій відгук в книзі (№3). Звичайно в мене є питання до адміністрації закладу: 1. Чи зобовязаний я знати на якій касі знаходиться термінал? 2. Чи мають продавці право називати клієнта закладу наглою мордою? 3. Чому просто не відмовити і повернути картку, для чого взагалі потрібні ці образи? Фото продавця яка мене образила в мене є, якщо адміністрація буде вважати за потрібне, то може звернутись до мене за телефоном 0508269240. 

Leave A Reply

Your email address will not be published.