Відео: У вищій футбольній лізі Білорусі на полі зійшлися троє чернівчан (фото)

0

«Буковинським» виявився матч стартового туру вищої футбольної ліги Білорусі 2014 р. «Нафтан» (Новополоцьк) – «Торпедо-БелАЗ» (Жодино).

 140329-Naftan-Torpedo-sportbuk.com (4)-Gunchak-Kerchu

У звітному поєдинку, який відбувся 29.03.14 у Вітебську, у складі «Нафтану» на поле вийшли одразу двоє екс-капітанів «Буковини» Руслан Гунчак та новобранець команди з Новополоцька Олег Керчу, а в основі «Торпедо-БелАЗ» – чернівчанин Руслан Івашко.

Гунчак і Керчу зіграли повний матч, який став переможним для їх команди, а Івашко після першого тайму був замінений на Артема Васькова. Він встиг «відзначитися» жовтою карткою, яку отримав на 6 хв. за небезпечну гру проти кіпера суперників в епізоді, коли буковинець міг відкрити рахунок.

Руслан Гунчак, як відомо, захищає кольори «Нафтану» з 2013 р. Незабаром після підписання контракту він став капітаном і одним з ключових гравців новополоцької команди. Торік «Нафтан» боровся за виживання у вищій Kerchu-Gunchak-Ivashko-sportbuk.comлізі Білорусі.

Олег Керчу поповнив ряди «Нафтана» цього міжсезоння. Не складно здогадатися, що порекомендував його наставникам Гунчак.

Руслан Івашко (10.11.1986, зріст 192 см) є уродженцем Чернівців. Футболом почав займатися з 10-років під керівництвом Дмитра Гордея. Грав за молодіжну «Буковину» в першості України U-21. Але посеред сезону отримав запрошення до «Таврії», з якою підписав контракт на 3,5 р. і став чемпіоном у першості U-21.

Попередні команди Руслана Івашка: «Таврія» (Сімферополь), «Хімік» (Красноперекопськ), «Іллічівець», «Десна» (Чернигів), «Фенікс-Іллічівець», «Арсенал» (Біла Церковь), «Говерла» (Ужгород), «Прикарпаття» (Івано-Франківськ), «Енергетик» (Бурштин), «Полтава», «Нива» (Тернопіль).

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО 1

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО 2

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ВІДЕО 3

***

Фото Андрей ЯРОЦКИЙ (torpedo-belaz.by)

Нафтан – Торпедо-БелАЗ (29.03.14)

***

Футбол: Гунчак – серед найбільш незамінних у Чемпіонаті Білорусі

***

Футбол: Гунчак і Ко зберегли прописку у вищій лізі Білорусі (+ відео)

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.