Фото: Футболісти «Буковини» і «Меркурія» сюрпризно «засвітилися» на велоденсі

0

Незвичним виявилось заняття з велоденсу у чернівецькій фітнес-студії «Ритм» в четвер, 13.03.14, коли там «засвітилися» місцеві футболісти.

Цього дня на оздоровчому тренуванні з велоденсу під керівництвом Анастасії Ончуленко були б самі представниці прекрасної частини людства, якби не сюрпризна поява футболістів. Випробувати себе у цьому новому для Чернівців виді оздоровчої діяльності вирішили гравець «Буковини» Олександр Лисюк, Тарас Таріца, який встиг пограти за «Меркурій» у футзальній першій лізі (на жаль, чернівчани в новому сезоні вже не виступають) та Денис Зачиковський, який пробував себе в «Буковині», а нині успішно виступає на аматорському рівні. До слова, Сашко Лисюк завітав на велоденс прямо з «двохсторонки» «Буковини», про яку першою справою після дебюту в новому виді SportBuk.com попросив його розповісти.

– Так, ми зіграли сьогодні двосторонню гру – три тайми по 30 хв. Хоч гра була тренувальною, старались виконувати в повній мірі установки тренера і поставились до неї серйозно. Відповідно, було витрачено багато сил. Тому на «експерименті» з велоденсом було трішки важкувато. Тим більше, що наша футбольна «двосторонка» відбувалася на штучному полі ФОК «Олімпія», а ми всі вже чекаємо, коли вийдемо на натуральне поле (сміється – авт.).

Давайте детальніше про велоденс…

– Враження тільки позитивні. Заняття проходило цікаво. На перший погляд, воно не потребувало великих затрат сил, але потім виявилося, що то зовсім не так легко, як здавалося. Звичайно, те, що поруч під музику крутили велотренажер дівчата, – дуже приємно і додавало стимулу, щоби не зупинитися. Бо ж було б незручно перед ними. Порівняти ці навантаження з футболом не можу, тому що тут задіяні зовсім різні види м’язів, зовсім інші види роботи. Але, чесно кажучи, заняття не легке. Якщо буде вільний час, із задоволенням відвідаю ці заняття ще. Сподобалась робота тренера Анастасії, яка вміє чітко і ясно пояснити, як виконується правильно та чи інша вправа, кожному приділяє достатньо уваги. Особливо їй респект!

А ось як охарактеризував свій дебют у велоденсі Денис Зачиковський:

– Враження від тренування позитивні. І емоцій багато! Завжди цікаво спробувати щось нове, тим більше, якщо це зі спортом пов’язане. Давно вже чув про вело-денс, Настюха (ми з нею були знайомі і раніше) розповідала. І відео в інтернеті бачив. Там все настільки легко виглядало, що навіть не сумнівався, що без проблем зможу все повторити. Однак насправді виявилось зовсім по іншому (сміється – авт.). Було цікаво, весело, але, в той же час, і дуже важко. Хоча коли тренування почалось, думав що без проблем зможу крутити педалі до кінця тренування. Проте десь на середині заняття зрозумів, що помилявся, тим більше, що потрібно було не тільки крутити педалі, але й виконувати різні вправи при цьому. Це було важко, чого гріха таїти (сміється – авт.). Дівчата дійсно стимулювали до витримування навантажень… Якось соромно перед ними «здатись» і закінчити тренування достроково, тому прийшлось до самого кінця терпіти і крутити «через не можу». Частково навантаження можна порівняти навіть з футбольними (сміється – авт.). Тут в основному все навантаження йде на ноги, і вони постійно протягом 45 хвилин працюють, а це важко… Якщо у футболі між вправами є паузи, то тут потрібно працювати від початку і до кінця. Дівчата молодці, що витримують ці навантаження, це не легко. Постійно відвідувати заняття не получиться, а ось час від часу залюбки буду приходити і займатись, тим більше, що тренер класний, дівчата позитивні і заняття проходять весело. Тепер я сміливо можу запрошувати земляків на велоденс, бо це круто і класно!

Враження Тараса Таріци будуть додані пізніше.

Нагадаємо, що раніше у велоденсі вже «світилися» такі відомі буковинські спортсмени, як чемпіонка світу зі стрільби з лука, олімпійка Лідія Січенікова, чемпіонка України з волейболу Марта Мулна, володар Кубку України зі стрільби з лука Михайло Косташ та інші.

Приєднуйтесь і ви! Обласний центр «Спорт для всіх» теж рекомендує!;)Rytm-velodance-Onchulenko-copy

З Анастасією Ончуленко велоденсом (кардіо-тренування) можна займатися по вівторках і четвергах з 19:00, по суботах – з 10:00, а з Альоною Березовською-Якушевою – у понеділок, середу та п’ятницю з 19:00 і у вівторок і четвер – з 9:30.

Телефони для довідок:

(095) 330-70-04 (Анастасія);

(050) 290-40-28 (Альона).

Нагадаємо, що фітнес-студії «Ритм» розташована на проспекті Незалежності, 106 (двір за «інститутом автоматики», район ринку на Дубінській).

Георгій МАЗУРАШУ, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Відео: Змагання з pole dance у Чернівцях (спеціальний гість – Наталія Колот)

***

Фітнес студія «Ритм»

***

Знижки до 50%, спеціальні пропозиції (програма «спортивної лояльності»)

***

«Спортивний ревізор» рекомендує: вело-денс з красунею-тренером і «гормонами щастя»

***

Фото: Чемпіонка України з волейболу Марта Мулна зайнялась «вело-денсом»

***

Фото: Олімпійка-лучниця зійшлась з чемпіонкою-волейболісткою на «вело-dance»

***

Фітнес-студія «Ритм» пропонує «спортивні знижки» до 50%!

***

Фото: Співачка і телеведуча – на вело-денсі, «велоденсери» – на Євромайдані

***

Фото: «Сексапільне» свято у фітнес-студії «Ритм»

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.