Фото: На Євромайдані протестувальники і беркутівці «гріються футболом»

0

Буковинський футболіст ділиться враженнями з революційного столичного Євромайдану, де, виявляється, «футболом гріються» і протестувальники, і беркутівці.

 

Колишній гравець чернівецької «Буковина» розповідає SportBuk.com, що вже не перший раз столичному Euromaydan-futbol-tsn-uaМайдані. Цього разу поїхали невеличкою групою. Скинулися і купили продуктів у деякі намети. А ще знайомі, коли дізнаються, що є ким, передають на Майдан теплі речі та гроші. Але гроші передають для потреб Правого сектору, бо вважають їх авангардом боротьби за позитивні зміни в країні. Відповідно, людям, які несуть нісенітниці про те, що на Майдані, мовляв, люди стоять за гроші, наш співрозмовник радить поїхати в Київ і спробувати знайти людей, які заплатять за євроборотьбу проти режиму. І, переконавшись, що це повна дурня, більше не фантазувати на цю тему і не плутати Євромайдан з Антимайданом, куди людей справді частіше збирають саме за гроші. Причому ті «прихильники влади» це не дуже приховують, а нерідко розказують і на камеру.

Ще екс-футболіст «Буковини» розказав і про футбольне життя Євромайдану. Там не лише дуже багато шанувальників «гри мільйонів», а й чимало футболістів різного рівня – професійних, напівпрофесійних і аматорів, колишніх і теперішніх. Зокрема, там наш «футбольний інформатор» зустрів і колишнього одноклубника з «Буковини» – киянина, який, до слова, не просто активний євромайданівець, а навіть з Правого сектора.

На Євромайдані, як відомо, регулярно «гріються футболом». Але не лише євромайданівці, а й беркутівці. Звісно, не на «передовій», а ті, що знаходяться вище, «в тилу». Екс-гравець «Буковини» мав нагоду поспілкуватися з «футболістами» з «Беркута» і зробив висновок, що їм реально вже дуже-дуже набридло там стояти. Разом з тим, помітно, що вони почуваються переважно навіть не впевнено, а самовпевнено, вважаючи, що цей статус робить їх ледь не всесильними. А після відомих трагічних подій, беркутівців багато хто сприймає вже як «бандитів у погонах». З «ВВ-ешниками» спілкуватися не дозволили.

За словами буковинського футболіста, на Євромайдані панує неймовірно позитивна атмосфера. Люди дуже ввічливі, позитивні, добродушні. І в облаштованій бібліотеці незвично людно – в міських бібліотеках людей останнім часом, на жаль, не дуже багато. І відкритий університет Майдану підтримують дуже цікаві лектори, яких надзвичайно цікаво слухати. Там теж збирається велика аудиторія.

Розповів наш футболіст і про «революційність» стадіону «Динамо», на якому мав нагоду колись грати: «Постраждали пам’ятник Лобановському, арка (кононада) і частина паркану. Але до чаші стадіону і приміщень далеко, так що там проблем немає. Пам’ятник Метру відновлять, це, як відомо, готовий зробити за свої кошти і Порошенко. Найгірше, що є людські жертви. Головне, щоби ця боротьба увінчалась перемогою Добра над Злом, перемогою українського народу в боротьбі проти злочинної влади, за краще майбутнє!»

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Онлайн (Євромайдан) Espreso TV – LIVE

***

 

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.