Футбол: Інспектори ФФУ підвищували кваліфікацію в «Маленькому Парижі» (фото)

0

Уперше міжрегіональний семінар підвищення кваліфікації спостерігачів арбітражу Федерації футболу України відбувся у чернівецькому комплексі «Маленький Париж».

У семінарі, як повідомив керівник суддівського корпусу Буковини – арбітр ФІФА Юрій Мосейчук, взяли участь представники Вінницької, Івано-Франківської, Тернопільської, Хмельницької та Чернівецької областей. Лекторами-інструкторами були заступник голови Комітету арбітрів ФФУ Андрій Шандор (Львів) та голова Комісії спостерігачів арбітражу Володимир Петров (Харків), а серед слухачів були такі авторитетні екс-арбітри, як багаторічний голова Чернівецької обласної федерації футболу Петро Кобичик, Ігор Хіблін Михайло Овчар (Калуш) та інші. Найбільшим, звісно, було представництво Буковини. Зокрема, кваліфікацію підвищували президент і наставник ФК «Університет», заслужений працівник фізичної культури і спорту України Микола Осадець, колишні арбітри вищого дивізіону Юрій Скорейко, Роман Гамаль та Олексій Лазенко, а також Віктор Антимійчук, Ігор Каліта, Віктор Кошура та інші.

У роботі семінару були задіяні і голова Чернівецької обласної федерації футболу, заступник голови комітету національних збірних ФФУ Василь Орлецький та його заступник і голова міської федерації футболу Сергій Задорожняк.

Гостював семінар 23.01.14 у «Маленькому Парижі» у т.ч. через те, що в комплексі є чудові умови для проведення подібних заходів, плюс власник комплексу Йосип Вінудель – великий шанувальник футболу. Нещодавно, нагадаємо, до наявних в комплексі ресторану та готелю додався сучасний міні-футбольний майданчик з штучним покриттям.

***

Фото: Запрацював майданчик з штучною травою в комплексі «Маленький Париж»

***

Міні-футбол: Бізнес-ліга 2013 (календар, результати)

***

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.