Буковинські спортсмени-єдиноборці спростовують чутки про виїзд на Київ «тітушками»

0

Нову хвилю чуток про ймовірний виїзд буковинських спортсменів-єдиноборців до Києва в якості так званих «тітушок» офіційно спростовано!

Про неофіційну інформацію щодо ймовірного виїзду з Чернівців спортсменів-єдиноборців на Київ в якості 131201-antytitushki-propaganda-copy-sportbuk.com«тітушок» повідомив редактор газети «Час» Петро Кобевко.

SportBuk.com оперативно зв’язався з керівниками федерацій та клубів спортивних єдиноборств, які категорично спростували ці чутки.

Зокрема, президент обласної федерації боксу Віталій Бєляєв, президент міської федерації боксу Володимир Загурський, керівники і тренери міської федерації рукопашного бою Руслан Адамович та Іван Штефюк, віце-президент і тренер спортивного клубу карате «Лідер» Андрій Лазоренко, президент обласної федерації панкратіону Ігор Наконечний, президент обласної федерації дзюдо Анатолій Паланійчук запевнили, що спортсмени, які тренуються в цих федераціях і клубах, нікуди не виїжджають в якості так званих «тітушок», і не може бути навіть мови, щоби вони виконували подібні «брудні» замовлення, або, не дай Боже, били мирних протестувальників. Справжні СПОРТСМЕНИ до цього опуститися не можуть!

Названі керівники федерацій і клубів в унісон запрошують тих, хто, можливо, сумнівається, завітати до відповідних спортивних клубів, залів, секцій, аби на власні очі переконатися, що тренери і спортсмени на місці, тренуються згідно із затвердженими планами занять (за винятком тих, які офіційно вирушили на національні або інші змагання, що підтверджується відповідними документами, і, зрештою, можна відстежити за результатами виступів на тих турнірах).

Нагадаємо, що раніше керівники буковинських федерацій та клубів єдиноборств офіційно звернулися до тренерів і спортсменів із закликом за жодних обставин не опускатися до застосування сили проти мирних протестувальників.

А голова обласної федерації ушу «Цзін У» та обласного представництва Української федерації ушу Віктор Мігалчан перебуває в Києві, де тепер працює, але на Майдан йде з протилежною названим чуткам метою – захищати мирних людей!

Георгій МАЗУРАШУ, Альберт КОМАРІ

***

Онлайн-трансляція з Майдану (Еспресо TV)

***

Громадське ONLINE

***

Онлайн-трансляція з Майдану

***

Футболіст «Буковини»: Під прицілом «Беркуту» загордився нашим народом! (відео)

***

Відео: Спортсмени – не «тітушки»

***

Спортсменів-єдиноборців закликають не застосовувати силу проти мирних людей!

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.