Фото: Кубок з фрі-файту відкрив дорогу з Чернівців на «Буковель»

0

У неділю, 8.12.13, у Чернівцях відбувся Відкритий Кубок Чернівецької області з фрі-файту серед дорослих в розділі ММА дивізіон «Еліта». Вперше чернівчани мали змогу побачити поєдинки у восьмикутнику.

Участь у змагання могли брати тільки спортсмени старші 19 років. В поєдинках взяло участь 19 спортсменів у 131208-fri-fayt-Chernivtsi-sportbuk.com5 вагових категоріях, які виборювали 5 комплектів нагород. Спортсмени представляли міста Чортків, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чернівці, Львів. Окрім спортсменів фрі-файтерів з Тернопільської та Івано-франківської областей участь у турнірі взяли також спортсмени федерації Панкратіону Чернівецької області, та Клуб рукопашного бою «Цитадель» м. Чернівці.

Високий рівень турніру засвідчують спортивні звання спортсменів: три КМСУ (кандидати в майстри спорту України), чотири МСУ майстри спорту України), один МСМК (майстер спорту міжнародного класу).

Перемоги здобули: МСУ Семенюк Денис (панкратіон м. Чернівці) – вагова категорія до 66 кг, Поддубний Олександр (фрі-файт м. Івано-франківськ) – вагова категорія до 70 кг., Дібрівський Дмитро (фрі-файт м. Тернопіль/Львів) – вагова категорія до 77 кг., КМСУ Бурденюк Андрій (панкртіон м. Чернівці) – вагова категорія до 84 кг., Савчук Артем (фрі-файт м. Чортків) – надважка вагова категорія +93 кг. Переможці отримали медалі, грамоти та призи від чернівецького магазину спортивного харчування «POWERMAN».

За підсумками турніру переможці зможуть взяти участь в Кубку України серед дорослих розділу ММА дивізіону «Еліта» (03.01-08.03.2014 року, с. Поляниця, гірськолижний курорт «Буковель»). «Кубок Буковеля» сьогодні є найпрестижнішим турніром в Україні зі змішаних єдиноборств.

Організатори турніру: Чернівецький обласний осередок Всеукраїнської федерації Фрі-файту та контактних єдиноборств, СК «Побратим» м. Чернівці та Всеукраїнська Федерація Фрі-файту та контактних єдиноборств.

Турнір відбувся за підтримки: Департаменту освіти і науки, молоді та спорту ЧОДА, Обласного лікарсько-фізкультурного диспансеру, Мисливсько-рибальського дому «ЛЕГІОН», магазину спортивного харчування «POWERMAN», ФОК «Олімпія» та дистрибуційної компанії ТОВ «РОМА».

Прес-реліз

Чернівецького обласного осередку

Всеукраїнської федерації фрі-файту

та контактних єдиноборств

***

Фото: Анатолій БОЙДА, SportBuk.com

ПЕРЕГЛЯНУТИ ФОТО (фотогалерея буде доповнюватися!)

no images were found

***

Leave A Reply

Your email address will not be published.