Баскетбол: Капітану БК «Чернівці-2» лікарі прогнозують рік «поза грою»

0

Лідер і капітан БК «Чернівці-2» Ігор Сандулович опинився в лікарні. Лікарі прогнозують, що йому доведеться десь на рік «забути про баскетбол».

 

SandulovychIgor-sportbuk.com (3)Ігор Сандулович був визнаний кращим гравцем Чемпіонату України серед ВНЗ 1-2 рівня акредитації 2010 р., неодноразово вигравав обласні змагання в складі будівельного коледжу і ЧНУ (в обох командах був капітаном). Загалом, баскетболом займається 12 років, з яких 6, як сам зазначає, – на професійному рівні. Грав за БК «Гайворон2 (Кіровоградська обл.), БК «Чернівці» та БК «Чернівці-Буковина-2». Останню команду він сам фактично і організував.

До нового сезону Ігор готувався дуже старанно: «Тренувався двічі на день. Кроси, фізичні вправи, баскетбол… Мали розмову з Денисом Спиридоновим, який казав, що я міг би допомогти і першій команді. Я скинув вагу і справді набрав дуже класну форму. Сезон мав бути дуже вдалим, але… Опинився в лікарні. Деякі проблеми з серцем. Лікарі кажуть, що десь до року доведеться обійтися без спорту. Але я сподіваюсь якнайшвидше повернутися в стрій, бо баскетбол – це моє життя!»

Колеги-баскетболісти бажають Ігорю Сандуловичу якнайшвидше одужати і повернутися на баскетбольний майданчик!

SandulovychIgor-sportbuk.com (1)SandulovychIgor-sportbuk.com (2)

Leave A Reply

Your email address will not be published.